منصور امیریان گفت: پیش بینی میشود، از این مزارع ۲۴ هزار تن پیاز سفید تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسئول گفت: ۷۰ درصد کشت پیاز در سطح شهرستان به روش نشایی انجام میشود و کشت پیاز به روش سنتی در آبان و کشت به روش نشایی در اسفند ماه سال گذشته انجام و برداشت نیز از اوایل تیرماه آغاز شده است و تا مرداد ماه ادامه دارد.
او گفت: کشت نشایی به دلیل مزایایی مثل احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواختی بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول با پرورش نشاء در محیطهای کنترل شده و کوتاهتر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت به مدیریت مصرف آب در این مزارع اشاره و گفت: در روش کشت نشایی به دلیل کوتاه شدن دوره رشد گیاه، مقارن شدن با بارشهای اواخر زمستان و اوایل بهار و استفاده از روشهای نوین آبیاری به خصوص روش مه پاش مصرف آب به حداقل میرسد.
امیریان گفت: هر ساله برداشت پیاز و سایرمحصولات سبزی و صیفی و جالیزی در شهرستان موجبات اشتغال موقت برای هزاران نفر کارگر فصلی را فراهم میکند.