مدیرکل ورزش کرمان خواستار توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین وترویج مکتب شهید سلیمانی به عنوان یک الگو و چراغ راه مناسب برای حوزه جوانان شد.

میثم پاریزی در ستاد ساماندهی امور جوانان استان کرمان که به مناسبت هفته ازدواج با محوریت ازدواج جوانان با حضور فداکار استاندار، حجت الاسلام متقی فر مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان، نژاد زمانی معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان و اعضا در محل سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد، به بیان گزارشی در خصوص وضعیت حوزه جوانان در استان کرمان پرداخت و گفت: ۱۶۲ سمن دارای اعتبار نامه در بخش‌های اجتماعی، اعتقادی، مذهبی، فرهنگی، علمی و پژوهشی در ۴ حوزه فعالیت می‌کنند که ۶۰ درصد اعتبار نامه‌های اخذ شده در حوزه اجتماعی است و مباحث مربوط به ازدواج، اشتغال، سلامت اجتماعی و بحث دغدغه‌های آسیب‌های اجتماعی و موارد این چنینی را دنبال می‌کنند.
او می‌گوید: در حوزه جوانان در استان دو محور حتماً باید مد نظر قرار بگیرد که مورد تاکید هم هست، یکی بحث بیانیه گام دوم که باید محوریت خیلی از برنامه‌ها در حوزه جوانان باشد و جلساتی در این زمینه برگزار شود و بحث دیگر هم استان کرمان به شکل خاص و ویژه باید یک نگاه دقیق و علمی به مباحث تبیین و ترویج مکتب شهید سلیمانی بپردازد که خودش یک الگو و چراغ راه مناسب و اساسی برای حوزه جوانان است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: استان کرمان، طی سال‌های گذشته، میزبانی چند طرح ملی را داشته که اگرچه لیبل طرح‌ها کشوری بوده؛ اما دبیرخانه طرح‌ها در کرمان است.
پاریزی می‌گوید: سامانه امید زندگی و شبکه ملی آسیب‌های اجتماعی که دو کار ارزشمند بود، حالا در طول مسیر باید وضعیت‌شان بررسی شود و بازخورد گرفته شود و حمایت‌ها و نوع ادامه فعالیتشان باید با ساز و کاری که مجموعه معاونت جوانان و مدیران کل ستادی دارند ارزیابی شود و ادامه پیدا کند.
او در بخش دیگری از سخنانش به برنامه‌های هفته ازدواج در استان کرمان اشاره کرد و گفت: در هفته ازدواج، بیش از ۴۰۰ برنامه را در بخش‌های مختلف در سطح استان تدارک دیدیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان، مراسم ازدواج آسان را یکی از این ویژه برنامه‌ها دانست و گفت: در این آیین ۵۰ زوج در کرمان جشن وصال خود را برگزار کردند که جا دارد از همه کسانی که کمک کردند تا این اتفاق ارزشمند رقم بخورد، تشکر کنم.
او می‌گوید: یک خلأ که در استان احساس می‌شد، راه اندازی مجمع خیرین ازدواج بود که فکر می‌کنم کرمان جز استان‌های آخری بود که این اتفاق برایش رقم می‌خورد.
پاریزی از حجت الاسلام جلالی مدیرعامل مجمع ملی خیرین ازدواج به واسطه حضور در استان و تلاش برای برگزاری انتخابات این مجمع در کرمان قدردانی کرد و گفت: ما توانستیم دیروز انتخابات مجمع خیرین را برگزار کنیم و امیدواریم همه ظرفیت‌ها به کمک این مجمع بیایند تا مجمع بتواند در این مسیر کمک کند که یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها و مسئولین استان تسهیل شود.
به گفته او، این مجمع کار خود را در حوزه ازدواج با شعار ازدواج آسان، آگاهانه و پایدار ادامه می‌دهد.
پاریزی می‌گوید: بحث ازدواج آسان را دوستان کمک می‌کنند و اتفاق می‌افتد، همان گونه که تاکنون هم انجام شده است.
به گفته او، در ازدواج آگاهانه، نقش مراکز مشاوره خیلی مهم است و این مشاوره‌ها باید قبل، حین و بعد از ازدواج صورت بگیرد تا آسیب به وجود نیاید.
پاریزی گفت: در بحث پایداری ازدواج نیز باید نهاد‌های حاکمیتی کمک کنند تا این پایداری بتواند ثبات داشته باشد و خدایی نکرده این اتفاق با این ظرفیتی که وجود دارد، هم در بحث نهادها، هم مجمع خیرین و سمن‌ها منجر به آسیب نشود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.