یکی از این واحدها، کارخانه در بافت سمنان است که در زمینه تولید انواع نخ ظریف فعال شده و ظرفیت اسمی آن تولید سالانه یک هزار و ۱۵۰ تن نخ است.
کاردان پور مدیرعامل این واحد صنعتی گفت: این کارخانه در زمینی به مساحت ۴ هزار متر مربع و زیربنای ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع و با ۲۳۹ میلیارد و ۳۷۹ میلیون ریال سرمایه گزاری ریالی و ارزی ساخته شده و برای ۳۵ نفر اشتغال زایی کرده است.
همچنین امروز واحد صنعتی دانش بنیان روشنا آب آوش در شهرک صنعتی سمنان افتتاح شد.
این واحد تولید کننده ماده شیمیایی پلی آلومینیوم کلراید است که در تصفیه آب و پساب کاربرد دارد.
برنایی مدیرعامل این واحد صنعتی گفت: این واحد با سرمایه گزاری ریالی و ارزی ۹۳ میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال در زمینی به مساحت ۳ هزار هکتار و ۸۵۰ متر مربع زیربنا راه اندازی شده و با اشتغال زایی برای ۳۵ نفر سالانه توان تولید ۱۱ هزار و ۲۰۰ تن ماده شیمیایی پلی آلومینیوم کلراید را دارد.
علی رسولیان معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور که در مراسم افتتاح این دو واحد صنعتی حضور داشت گفت: به منظور تامین زیر ساختهای واحدهای صنعتی در بخش آب، برق، گاز و محصور شدن اراضی، اقدامات ویژهای انجام دادیم.
معاون وزیر صمت و هیات همراه در سفر به سمنان از منطقه ویژه اقتصادی سمنان و انبار گمرک سمنان هم بازدید کردند.
منطقه ویژه اقتصادی سمنان به تازگی کد گمرکی دریافت کرده است.
اخذ کدگمرکی منطقه ویژه اقتصادی سمنان با هدف تقویت تولید و اشتغال آفرینی یکی از این مصوبات سفر رییس جمهور به استان سمنان بود.
منطقه ویژه اقتصادی سمنان با کاربری تجاری صنعتی در زمینی به مساحت یک هزار هکتار در مجاورت شهرک صنعتی سمنان واقع شده و فاز عملیاتی فعلی این منطقه ویژه اقتصادی در حال حاضر محصور است.
با اخذ این کد گمرکی اکنون سرمایه گذاران میتوانند از خدماتی نظیر رویههای صادرات، ترانزیت، ورود قطعی، موقت و مرجوعی به گمرک بهرهمند شوند.
با صدور کدگمرکی منطقه ویژه اقتصادی سمنان و ارتقاء سطح خدمات این منطقه، زمینه اشتغال، تولید بیشتر و توجه به فعالیت شرکتهای دانش بنیان و ایدههای آنان فراهم میشود.