آقای سلوکانه گفت: با توجه به مصادف شدن عید قربان در فصل گرما و روند افزایشی تب کریمه کنگو، افراد باید نکات بهداشتی و توصیه های سازمان دامپزشکی را رعایت کنند.
به گفته او، طبق روال همه ساله توصیه می شود که مردم از طریق کشتارگاه ها دام قربانی را تهیه کنند و در روز عرفه و عید قربان طبق هماهنگی تمامی کشتارگاه ها فعال و ناظران بهداشتی آماده خدمت رسانی هستند.
سلوکانه می گوید: بنابر هماهنگی با انجمن صنفی واحدهای بسته بندی گوشت ویژه عید قربان در تمامی فروشگاه ها عرضه می شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: افراد در منازل و معابر از کشتار دام اجتناب کنند و چنانچه احیانا این امر صورت گرفت به مدت ۲۴ ساعت گوشت و ۴۸ ساعت جگر و آلایش را در یخچال نگه داری کنند.
طبق گفته سازمان دامپزشکی،طبق هماهنگی انجام شده با سازمان میادین شهرداری تهران در ۱۶ جایگاه عرضه بهداشتی و شرعی دام در حال انجام است که اسامی آن در سایت اطلاع رسانی اداره کل دامپزشکی استان تهران آمده است.
اداره کل دامپزشکی تهران با تشکیل ۵۳ اکیپ سیار و ۲۸ اکیپ ثابت در قالب ۶۱ دکتر دامپزشک و ۱۱۳ بازرس بهداشت گوشت و ۳۰ ناظر شرعی آماده خدمت رسانی هستند که مردم با شماره ۱۵۱۲ یا ۶۶۵۹۱۰۰۴ می توانند موارد را اطلاع دهند تا همکاران برای بحث معاینات مراجعه کنند.
طبق گفته معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران، تاکنون گزارشی از وقوع بیماری نداشتیم که با توجه به شیوع تب کریمه کنگو توصیه می شود که افراد از کشتار غیرمجاز دام اجتناب کنند.