گلپایگانی گفت: ۳۰ اکیپ ثابت و ۵۱ اکیپ عملیاتی سیار دامپزشکی برای نظارت بر امر مسائل بهداشتی و شرعی مرتبط با عید سعید قربان در مازندران نظارت دارند.
او میگوید: ۶۶ دامپزشک، ۷۵ کارشناس دامپزشکی و حدود ۳۰ روحانی ناظر شرعی از روز قبل از عید قربان با استقرار در میادین عرضه دام که توسط شهرداریها تعیین شده و در روز عید سعید قربان با استقرار این نفرات در ادارات، میادین اصلی شهرها و کشتارگاههای دام بر ذبح دام نظارت میکنند.
گلپایگانی از هم استانیها درخواست کرد تا با مراجعه به این مراکز بعد از معاینه رایگان دام زنده توسط دامپزشکان و تائید سلامت دام، نسبت به خرید دام زنده برای قربانی اقدام کنند.
او میگوید: علاوه بر اینکه روز قبل از عید این اکیپهای عملیاتی دامپزشکی از ۸ صبح تا ساعت ۲۰ با حضور در مراکز عرضه، مردم را در خرید دام زنده سالم یاری میکنند، ادارات دامپزشکی شهرستانها نیز از ساعت ۶ صبح روز عید قربان لعایت ۱۲ ظهر با استقرار دامپزشک و روحانی ناظر شرعی آماده پاسخگویی به مسائل بهداشتی و شرعی هم استانیهای عزیز میباشند.
او میگوید: سامانه پاسخگویی دامپزشکی مازندران با شماره ۱۵۱۲ بصورت شبانه روزی با دریافت پیام از شهروندان آماده همکاری و ارائه خدمات دامپزشکی به آحاد مردم میباشد.
گلپایگانی از مردم خواست تا این سنت حسنه الهی قربانی کردن دامها را در کشتارگاههای دام تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی انجام دهند و از قربانی کردن دامها برای جلوگیری از انتقال برخی از بیماریهای دامی و حفظ مسائل زیست محیطی در معابر عمومی جداً پرهیز کنند.
او در خصوص احتمال انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در صورت عدم توجه به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی هشدار جدی داد و از مردم خواست تا علاوه بر استفاده از دستکش جهت ذبح دام و یا قطعه کردن گوشت دام تازه ذبح شده، حتماً لاشه دام تازه ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری و سپس مصرف کند تا در صورت آلوده بودن دام عوامل بیماریزا از بین بروند.