طارم تولید کننده ۳۰ درصد سیر کشور است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت:ظرفیت تولید سیر در استان زنجان بیش از ۹۹ هزار تن است و ۳۰ درصد سیر کشور در طارم تولید می‌شود.

حسنی گفت: ظرفیت تولید سیر در استان بیش از ۹۹ هزار تن است.

او می گوید: متوسط میزان برداشت سیر در پنج ساله منتهی به سال ۱۳۹۸ بیش از ۷۴ هزار تن در هکتار بوده و  بیش از ۳۰ درصد سیر کشور در طارم تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۰۰ بهره بردار طارمی  مشغول برداشت سیر هستند.

به گفته حسنی  میزان مصرف سیر استان زنجان بیش از پنج هزار و ۵۰۰ تن است و محصول سیر طارم به استان‌های مازندران، اهواز، تهران، کرج، همدان، شیراز، قزوین، کردستان و کرمانشاه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه صادر می‌شود.

او می گوید: ارقام سیر کشت شده طارم، محلی، سیر صورتی، سیر قرمز، سیر سفید و رقم آذر شهر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: تولید سیر یکی از مهمترین محصولات کشاورزی طارم است؛ بنابراین باید توسعه واحد‌های فرآوری محصول سیر در استان مورد توجه قرار گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.