بار دیگر خیز جدیدی از بیماری کووید-۱۹ در آمریکا شروع شده است. شهر نیویورک یکی از کانونهای شیوع این بیماری است که عامل آن یکی از زیرسویههای امیکرون است.
براساس آمار اعلام شد در نیویورک، نتیجه تست کرونای شهروندان این شهر در بیش از چهل درصد مثبت است به این معنا که از هر یکصد نفری که تست کرونا میدهند، ابتلای چهل نفر به بیماری کووید-۱۹ تایید میشود.
«اریک آدامز» شهردار نیویورک با اعلام این آمار به مردم درباره شیوع موج جدید کرونا هشدار داده و از آنها خواسته است دستورالعملهای کرونایی را رعایت کنند.
مسئولان بهداشتی و درمانی در شهر نیویورک از مردم خواسته اند از ماسکهایی با کیفیت بالا استفاده کنند.
توصیه جدی آنها پوشیدن ماسک در مکانهای بسته و مکانهای عمومی است. علاوه بر نیویورک، شمار دیگری از شهرها و روستاهای آمریکا نیز شاهد افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ است.
طبق جدیدترین آمار ثبت شده از میزان ابتلا به ویروس کرونا و شمار تلفات بیماری کووید-۱۹ در جهان، تا به امروز ۵۶۰ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۷۶۸ نفر به این بیماری مبتلا شده و ۶ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۴۹۴ نفر بر اثر آن فوت کرده اند. ۵۳۳ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۷۵۷ مبتلای به کرونا نیز تاکنون در جهان بهبود یافته اند.
۱۰ کشور نخست جهان در ابتلا به ویروس کرونا
بر اساس اعلام سایت ورلد او مترز، تا این لحظه آمریکا با بیش از ۹۰ میلیون نفر، هند با بیش از ۴۳ میلیون نفر، برزیل با بیش از ۳۲ میلیون نفر، فرانسه با بیش از ۳۲ میلیون نفر، آلمان با بیش از ۲۹ میلیون نفر، انگلیس با بیش از ۲۲ میلیون نفر، ایتالیا با بیش از ۱۹ میلیون نفر، کره جنوبی با بیش از ۱۸ میلیون نفر، روسیه با بیش از ۱۸ میلیون نفر، و ترکیه با بیش از ۱۵ میلیون نفر در صدر جدول بیشترین مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ قرار دارند.
در این جدول شمار کل مبتلایان در ستون «Total Cases»، تعداد کل جانباختگان در ستون «Total Deaths» و آمار کل بهبودیافتگان در ستون «Total Recovered» قرار گرفتهاند.
ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹، برای اولین بار در شهر ووهان در استان هوبی چین مشاهده شد؛ تا اوایل سال ۲۰۲۰، تقریبا اکثر کشورهای جهان با موارد ابتلا به کرونا در کشور خود مواجه شدند و در نهایت در ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان جهانی بهداشت همهگیر بودن این بیماری را تائید کرد. در ابتدا ادعا شد که این بیماری در آزمایشگاه ساخته شده است، اما بعدا سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد این بیماری منشا حیوانی دارد و ژنوم آن کاملا طبیعی است.