برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه ته چين گرمساری دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم، برنج ۶ پیمانه، آلو خورشی ۱/۲پیمانه، کشمش پلویی ۱پیمانه، پیاز ۳ عدد، قرقورت یا آبغوره ۱قاشق سوپ خوری، زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق سوپ خوری، خلال بادام و پسته به میزان لازم، ادویه پلویی مخصوص ته چین ۱ قاشق غذاخوری (زردچوبه، زیره سبز، دارچین، پودر گل سرخ، پودر هل، فلفل سیاه، گرد غوره، گرد لیمو، پودر گوجه فرنگی، سماق و نمک) به میزان لازم، روغن محلی به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ته چين گرمساری را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید