مدیر جهاد کشاورزی سرفاریاب گفت: پیش بینی می‌شود هزار و ۷۰۰ تن پیاز از اراضی کشاورزی این بخش بهره برداری شود.

حمزه امیری از افزایش میزان برداشت محصول پیاز از مزارع این بخش خبر داد و گفت: استفاده از روش‌های جدید مبارزه با بیماری‌ها و علف‌های هرز و افزایش دانش فنی کشاورزان را علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکرد پیاز در این بخش عنوان کرد.

او می گوید: پیش بینی می‌شود میزان برداشت پیاز به رقم ۱۰۰ تا ۱۱۰ تن در هر هکتار برسد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی سرفاریاب، در فصل کاشت و برداشت پیاز، به ازای هر هکتار زمینه اشتغال برای ۸ تا ۱۰ تن فراهم می‌شود.

امیری با اشاره به زمان کاشت و برداشت محصول پیاز در این بخش می گوید: کشت پاییزه پیاز از اواخر آذرماه و پس از بارندگی موثر پاییزه آغاز می شود و تا پایان دی ماه ادامه دارد.

او گفت: برداشت کشت پاییزه نیز در اواخر خرداد ماه شروع و تا پایان تیر ماه نیز ادامه دارد.

مسئول جهاد کشاورزی بخش سرفاریاب نبود انبار‌های مناسب برای ذخیره و نگهداری پیاز و سایر محصولات کشاورزی را از مشکلات اصلی کشاورزان این بخش عنوان کرد.

امیری می گوید: با سرمایه‌گذاری برای ساخت انبار، تا حد زیادی از ضایع شدن محصول پیاز و سایر محصولات جلوگیری می شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.