منصور امیریان گفت: برداشت از نیمه تیرماه و با ارقام زودرس عسکری، محلی و دیم آغاز شده است تا اواخر مرداد ماه در ارقام دیررس ادامه دارد.
او گفت: خشکسالی و سرمازدگی، کاهش عملکرد محصول انگور در تاکستانها را درپی دارد، پیش بینی میشود بالغ بر ۴۸۰۰ تن انگور دیم و آبی تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسئول به فعالیت سه واحد صنایع تبدیلی انگور در شهرستان مرودشت اشاره و گفت: علاوه بر تازه خوری، بخشی از محصول به واحدهای فرآوری موجود منتقل و به مویز، سرکه و شیره انگور تبدیل میشود.
امیریان گفت: ارقام دیم موجود در شهرستان، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماریها برخوردار هستند و عملکرد مطلوب، طعم، مزه و بازارپسندی از خصوصیات بارز این ارقام است.