طرز تهیه کلوچه افغانی + ​فیلم

فیلمی از آموزش تهیه کلوچه افغانی را مشاهده می‌کنید.

برای تهیه کلوچه افغانی به ۲ عدد تخم مرغ در دمای اتاق, ۱۳۰ گرم کره یا روغن, نصف لیوان شکر, ۳۷۵ گرم آرد همه منظوره, ۱.۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر, ۱ قاشق چایخوری پودر هل و کمی عسل و پسته برای چاشنی نیاز دارید.

در ادامه، فیلمی از مراحل تهیه این کلوچه را مشاهده می‌‎کنید.

 

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۲۰ تير ۱۴۰۱
اسم آهنگ چیه؟