استارتآپ ژاپنی GITAI قصد دارد سال آینده برای اولین بار قابلیتهای بازوی رباتیک خود را در ایستگاه فضایی بینالمللی به نمایش بگذارد.
بر اساس گزارش اسپیس نیوز، هدف GITAI این است که خدمات، مونتاژ و تولید در فضا را با سیستم بازوی رباتیک خود در خلاء فضا به طور مستقل اجرا کند.
این استارت آپ در ۱۱ ژوئیه اعلام کرد که سیستم بازوی رباتیک دوگانه خودران که ۱.۵ متر طول دارد را بر روی Bishop Airlock، ماژولی که توسط نانورکس مستقر در آمریکا تأمین مالی میشود، نصب خواهد شد. هدف این استارت آپ دستیابی به سطح هفتم آمادگی فناوری ناسا (TRL) است که امکان سنجی آن را به عنوان فناوری قابل استفاده در فضا تأیید میکند.
بازوی رباتیک S۲، در ماه فوریه پس از تکمیل وظایف داخل یک محفظه خلاء حرارتی در مرکز فضایی تسوکوبا، مقر آژانس فضایی ژاپن، به سطح شش آمادگی فناوری دست یافت.
GITAI برای اولین بار در سال ۲۰۲۱ فناوری رباتیک خود را در ایستگاه فضایی بین المللی نمایش داد. موسس و مدیر عامل GITAI میگوید که آخرین آزمایشهای آنها، این شرکت را به فناوریهای واجد شرایط پرواز برای کاربردهای فراتر از ایستگاه فضایی بینالمللی، از جمله سرویسدهی در مدار و اکتشاف ماه نزدیکتر میکند.
او گفت: "چشم انداز ما این است که وسیلهای امن و مقرون به صرفه برای کار در فضا فراهم کنیم، و این فرصت ما را یک قدم به تحقق آن نزدیکتر میکند. "
در حال حاضر ایستگاه فضایی بین المللی دارای سه بازوی رباتیک بسیار بلندتر است. بازوی رباتیک «کانادارم ۲» متعلق به کاناد، ماژول آزمایشی ژاپنی و بازوی رباتیک اروپایی (ERA) که سال گذشته راه اندازی شد. استارت آپ GITAI همچنین با آژانس فضایی ژاپن و تویوتا، خودروساز ژاپنی، برای توسعه یک یک ماهنورد حامل خدمه همکاری میکند.
بیشتر بخوانید