مواد لازم جهت تهیه دسر پاناکوتا دو رنگ + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه دسر پاناکوتا دو رنگ را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی سیمای خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه دسر پاناکوتا دو رنگ دعوت کرد.

برای تهیه این دسر غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

خامه صبحانه 200 گ، شیر 2 لیوان، شکر 1 لیوان، پودر ژلاتین 2 ق غ، وانیل 1/2 ق چ، پودر کاکائو 1 ق غ

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله دسر پاناکوتا دو رنگ را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.