آقا رضا فتوحی گفت: خوزستان دارای ۲۷۳ معدن دارای پروانه بهرهبرداری است که تنها ۱۰۰ معدن فعال است.
به گفته او، ۱۲ معدن سنگ و گچ در خوزستان وجود دارد که از این تعداد هشت معدن فعال است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان ادامه داد: ۱۰ معدن قیر طبیعی در خوزستان وجود دارد که با توجه به اهمیت و نیاز خوزستان به این معادن باید به صورت فنی بهره برداری شوند.
این مقام مسئول گفت: در خوزستان بخش تولید نمک معدنی بسیار فعال و موفق است.
آقای فتوحی میگوید: ۸۲ درصد نفت و گاز و ۴۲ درصد درآمد کشور در خوزستان تولید میشود، اما این استان در بحث معدن تخصصی در رتبههای آخر کشور است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان ادامه داد: نظاممهندسی معدن خوزستان بالغ بر هزار عضو دارد که با این تعداد عضو باید بهره برداری تخصصی در استان انجام شود و اثر گذاری موثری را در تولید ثروت داشته باشیم.
این مقام مسئول گفت: برای شناسایی معادن شرق و شمال شرق خوزستان باید اقدامات موثرتری صورت گیرد، و از متولیان این بخش خواستاریم با توجه به ارزش افزوده و با کمک شرکتهای دانش بنیان درآمد زایی خوبی در این بخش ایجاد کنند.
او با بیان اینکه در خوزستان نیاز به طرح جامع معدنی است از ظرفیت بسیار خوب خوزستان در تولید فرآورده جدید مواد معدنی دریایی خبر داد.
بیستمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی معدن ایران روز سهشنبه به میزبانی خوزستان در هتل پارس اهواز گشایش یافت و تا فردا چهارشنبه ادامه دارد.