آقای سعیدی گفت: در کشت قراردادی بخشی از بیمه محصول از سوی دولت پرداخت میشود و بهینه کردن تولید، افزایش بهره وری و افزایش عملکرد در واحد سطح از اهداف وزارت جهاد کشاورزی است.
سعیدی به طرح جهش تولید در ۳۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان اشاره کرد و گفت: طرح جهش تولید در دیم زارها چهارمحال و بختیاری با اختصاص ۲۲ دستگاه کارنده دیم اجرا خواهد شد و یک طرح مشارکتی است که با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) آغاز شده است.
بیشتر بخوانید
الگوی کشت محصولات زراعی بر اساس استعداد اراضی، وضعیت منابع آبی، اقتصاد مناطق، وضعیت مکانیزاسیون، مجموعهای از شرایط اکولوژیکی هر منطقه تعیین شده که توجه به آب مهمترین آن است.
سعیدی با اشاره به اجرای طرح مزارع PVS در سطح استان گفت: با اجرای این طرح با مشارکت کشاورزان، پژوهشگران و کارشناسان در انتخاب ارقام و لاینهای جدید و مختلف در یک منطقه بوده که با این کار و مشاهده کشاورزان از نزدیک و آموزش آنها منجر به تغییر رفتار آنها به روشهای بهینه کشت میشود.
کشت پایلوت سویا در دو شهرستان آغاز شده است، با توجه به نیاز کشور به تامین روغن و کاهش واردات و همچنین ضرورت تامین کنجاله مورد نیاز بخش دام و طیور در شرایط تحریم قرار گرفتن این دانه روغنی در فهرست اولویت مهم وزارت جهاد کشاورزی است و کشاورزانی که اقدام به کشت سویا کنند از سوی وزارت جهاد کشاورزی یارانه ۳۰ میلیون ریالی برای هر هکتار دریافت میکنند.
جهت جلوگیری از آتش سوزی، کشاورزان هر چه سریعتر محصول گندم و جو خود را جمعآوری کنند تا شاهد آتشسوزی و خسارتها نباشیم.