مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: امسال در این شهرستان از ۴۱۵ هکتار مزرعه، هزار و ۵۰۰ تُن دانه روغنی کلزا تولید شد که در مقایسه با سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشت.

علی اکبر قارزی گفت: پارسال بر اثر کم آبی و گرمای زیاد هوا، میزان تولید دانه روغنی کلزا در شهرستان جوین، هزار تُن بود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: امسال ۶۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص یافت، اما سرمای اواسط آذرماه سال جاری باعث خسارت ۲۰ درصدی به این محصول و از بین رفتن حدود ۱۵۵ هکتار از این مزارع شد.

او گفت: کشت این محصول علاوه بر ایجاد خوکفایی در تولید روغن مصرفی کشور و جلوگیری از خروج ارز، مزایای فراوانی در ایجاد تناوب زراعی و افزایش ماده آلی خاک و در نتیجه رونق کشاورزی دارد.

قارزی گفت: شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی و همچنین تولید کننده محصولات راهبردی همچون چغندر، کلزا، گندم و جو نقش مهمی در تامین امنیت غذایی خراسان رضوی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.