آستان قدس رضوی با هدف گرامیداشت ایام دهه ولایت و با هدف تکریم بیشتر زائران بارگاه ملکوتی امام هشتم همچون مناسبتهای گذشته، در کنار پذیرایی از زائران و مجاوران در مهمانسراهای حرم مطهر، سفرههای پذیرایی خود را در صحن امام حسن مجتبی (ع) نیز پهن میکند.
معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی گفت: طبخ روزانه ۳ هزار پرس غذای متبرک ویژه پذیرایی از زائران این بارگاه ملکوتی در صحن امام حسن مجتبی (ع) از پنجشنبه، ۲۳ تیر آغاز شد.
بهنام گفت: پذیرایی از زایران از شب ولادت باسعادت امام هادی (ع) در وعده شام آغاز شده و به مدت ۵ شب تا شامگاه دوشنبه، ۲۷ تیرماه مقارن با عید غدیرخم در این صحن ادامه خواهد داشت.
او گفت: کارت دعوت ویژه برنامه دهه ولایت توسط خادمان هر روز در ساعات مختلف بین زائران در صحن و سرای رضوی توزیع میشود. پیشبینی میشود در مجموع ۱۵ هزار نفر از ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت (ع) مهمان خوان پربرکت حضرت رضا (ع) در این ایام مبارک شوند.
معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی گفت: میزان توزیع غذای متبرک در مهمانسراهای حرم مطهر رضوی نیز در دهه ولایت افزایش یافته است، از ۱۹ تیرماه همزمان با عید قربان و آغاز دهه ولایت نیز روزانه ۲ هزار پرس غذای متبرک برای توزیع در حاشیه شهر مشهد و مناطق محروم شهرستانهای خراسان رضوی در مهمانسرای حضرت رضا (ع) طبخ میشود که این طرح تا پایان این دهه پربرکت ادامه خواهد داشت.