یوسف شعبانی گفت: این روند جزو عملکردهای بسیار خوب در سطح کشور محسوب میشود.
او گفت: با ابلاغ ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبارات سال ۱۴۰۰ مشاغل خانگی در شهریور سال گذشته این اداره کل با برگزاری جلسات کمیته فنی مشاغل خانگی و تقسیم شهرستانی اعتبار، از شهریور ماه اقدام به معرفی متقاضیان به بانکهای عامل (رفاه کارگران و توسعه تعاون) کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه اشتغال استان گفت: با تلاش همکاران ما در استان و شهرستانهای تابعه همچنین همکاری خوب بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی استان ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیصی به استان طی چهار ماه اول به صورت کامل جذب شد.
شعبانی گفت: این عملکرد خوب موجب درخواست اعتبار متمم از سوی این اداره کل شد که با موافقت وزارت متبوع با تخصیص ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار متمم مجموع اعتبارات مشاغل خانگی استان به ۷۴۰ میلیارد ریال رسید.
او گفت: از بیشتر طرحهای معرفی شده از سوی دستگاههای اجرایی، قبل از معرفی به بانک، بازدید صورت گرفت و در جلسات کمیته کارشناسی مشاغل خانگی با حضور نمایندگان دستگاهها و بانکهای عامل، مقرر شد طرحهایی که منجر به اشتغال پایدار میشوند برای دریافت تسهیلات معرفی شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: اولویت اصلی پرداخت تسهیلات برای متقاضیانی است که عمدتاً دارای مشکلات نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی و توان مدیریت و بازار مانعی برای راهاندازی یا افزایش تولید نداشته و با دریافت این تسهیلات قادر به راهاندازی سریع، نوسازی و بازسازی لازم و تثبیت یا افزایش تولید و اشتغال باشند.
شعبانی گفت: بانکهای توسعه تعاون و رفاه کارگران هر کدام موفق به جذب صد درصد سهمیه خود شدند و در مجموع همدان با جذب تمام اعتبار سهمیه خود؛ جزو استانهای برتر از نظر درصد جذب اعتبارات است.