این ۳ سازمان در بیانیهای مشترک اعلام کردند که حذف محدودیتهای تجاری با به حداقل رساندن اختلالات عرضه و کاهش قیمتها، بحران جهانی غذا را کاهش میدهد.
به گزارش آرتی، سازمان تجارت جهانی، صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی گفتند: «تسهیل تجارت و بهبود عملکرد و انعطافپذیری بازارهای جهانی برای مواد غذایی و کشاورزی، نکته کلیدی است.»
آنها تأکید کردند که همهگیری کووید-۱۹، اختلال در زنجیرههای تأمین بینالمللی و پیامدهای عملیات نظامی روسیه در اوکراین بازارهای مواد غذایی، سوخت و کود را به شدت مختل کرده است.
بیشتر بخوانید:
پیش از این نیز سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) در گزارشی جدید اعلام کرد، حدود ۲.۳ میلیارد نفر در جهان امنیت غذایی ندارند. در جمهوری دموکراتیک کنگو دست کم ۲۷ میلیون نفر امنیت غذایی ندارند.
این در حالی است که «آنتون سیلوانوف» وزیر دارایی روسیه گفته است: «به خاطر بالا بودن قیمت انرژی، وضعیت کنونی به نفع روسیه است و غرب خودش را تنبیه کرد.»
منابعی در کمیسیون اروپا تصمیم این کمیسیون را مبنی بر اعمال تغییراتی در خصوص تحریمهای روسیه در حوزه غلات و مواد غذایی تأیید کردند که صادرات این محصولات را هدف قرار ندهد.