دکتر شاپور بدیعی گفت: همچنین میزان بستری شدگان جدید روزانه کرونا در بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی یک هفته اخیر نسبت به ۲ هفته گذشته حدود ۵۰ درصد رشد داشته است.
او گفت: بستریها هستیم که ما را نسبت به آن حساس کرده است که با توجه به تاکیدات رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در حوزه درمان سعی کردهایم با توجه به آمارهای صعودی، بیمارستانها و مراکز درمانی را درحالت آماده باش قرار دهیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جلسات قرارگاه مدیریت کرونا در این دانشگاه به صورت منظم و پیوسته برگزار میشود و پایش مداوم اوضاع توسط این قرارگاه باعث شده که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تمهیدات لازم برای مقابله با اوجگیری احتمالی را فراهم کند تا از غافلگیرشدن در این خصوص جلوگیری شود.
بدیعی گفت: تزریق دز یادآور برای عموم و کادر درمان بسیار حائز اهمیت است از این رو مردم ضمن رعایت پروتکلها چنانچه ۶ ماه از تزریق آخرین دز آنها گذشته است باید برای دریافت دز یادآور واکسن کرونا هرچه سریعتر اقدام کنند.
او گفت: در راستای سلامتی و ایمنی کادر درمان نیز هم اکنون پنج بیمارستان شامل بیمارستانهای رضوی، اکبر، امام رضا (ع)، شهید هاشمینژاد و ابن سینا در نقاط مختلف شهر تزریق دز یادآور کادر درمان را انجام میدهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد برخی از اقدامات و برنامههای قرارگاه مدیریت کرونا گفت: مقرر شده در تمامی بیمارستانهایی که بیمار حاد تنفسی بستری میکنند مسیر بیماران تنفسی از غیرتنفسی جدا شود همچنین مقرر شده تا در حوزه تجهیزات پزشکی در زمینه اکسیژن سازهای موجود پایش لازم انجام و گزارش دقیق آن در این قرارگاه مطرح شود.
بدیعی گفت: شیوهنامههای ابلاغی درمان مربوط به کرونا به تمام درمانگاههای سطح یک و ۲ ابلاغ شده است و کمیته مراقبت و درمان، بر اجرای صحیح فرآیندها نظارت مستمر خواهد داشت.