محمد انصاری گفت: این میزان صیفی جات برداشت شده شامل خیار، گوجه، هندوانه و طالبی بوده است.
او سطح زیر کشت صیفی جات شهرستان باشت در سال زراعی جاری را ۷۰۰ هکتار برآورد کرد و می گوید: ۵۰۰ نفر بهره بردار به صورت مستقیم در کشت و کار صیفی جات این شهرستان اشتغال دارند.
به گفته سرپرست جهاد کشاورزی باشت، بخشی از صیفی جات تولید شده به استان های همجوار و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شد.
انصاری با بیان اینکه انبار سردخانه و صنایع تبدیلی محصولات تولیدی در شهرستان وجود ندارد می گوید: متاسفانه بخش عمده ای از محصول تولیدی شهرستان باشت به خارج از استان و با حداقل سود حاصل فروخته می شود.
او گفت: ۱۲۰ فقره تسهیلات بانکی با میزان ۴۰ میلیارد ریال با اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها و در قالب دامدار کارت امسال به فعالان بخش دامداری شهرستان پرداخت شده است.
انصاری با اشاره به استقبال نسبی دامداران باشت از اجرای طرح دامدار کارت در شهرستان می گوید: ۱۳۰ متقاضی هم اکنون در نوبت پرداخت این میزان تسهیلات بانکی هستند.
او گفت: از زمان شروع پرداخت تسهیلات دامدار کارت تاکنون ۳۲۰ متقاضی برای دریافت این میزان تسهیلات تشکیل پرونده داده اند.
انصاری می گوید: پارسال ۶۵ هزار تن محصول زراعی و باغی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد که از این میزان ۴۰ هزار تن محصول باغی و ۲۵ هزار تن محصول زراعی بوده است.
به گفته سرپرست جهاد کشاورزی باشت، گندم، برنج، کلزا، ذرت، لیموترش، پرتقال و نارنگی از مهمترین محصولات تولیدی بهره برداران حوزه کشاورزی در باشت است.
او گفت: بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که چهار هزار و ۲۰۰ بهره بردار در زمینه کشت زراعی و سه هزار و ۵۰۰ تن در زمینه باغ ها در باشت فعالیت می کنند.
شهرستان ۲۵ هزار نفری باشت در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.