علی بخشی رئیس کمیته امداد اداره شال گفت: همزمان با عید سعید غدیر ۹ هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم در قالب طرح اطعام علوی، طبخ و بین نیازمندان شال توزیع شد.
یکی از مراکز نیکوکاری فعال بخش شال، مرکز نیکوکاری جواد الائمه (ع) است که در شب عید غدیر ۶ هزار پرس غذا طبخ و توزیع کرد و مرکز نیکوکاری طزرک نیز سه هزار و ۵۰۰ پرس غذا در روز عید طبخ و بین خانوادههای نیازمند توزیع کرد.
در مجموع این اطعام عیدانه بیش از ۱۸۰ میلیون تومان هزینه در برداشته است که همه هزینههای آن از سوی خیران و نیکوکاران تأمین شده است.
شال در حال حاضر پنج مرکز نیکوکاری دارد که در سه ماهه نخست سال جاری حدود ۷۰ درصد درآمد حاصل از مشارکتهای مردمی در این مراکز جمع آوری و برای نیازمندان و محرومان این منطقه هزینه شده است.
هادی ابراهیمی رئیس کمیته امداد اداره رامند گفت: مردم ولایتمدار بخش رامند همزمان با عید سعید غدیر به همراه خیران در دو مرکز در مجموع سه هزار غذا گرم طبخ و میان نیازمندان و محرومان منطقه توزیع کردند.
در مرکز نیکوکاری فدک که در دانسفهان فعالیت دارد دو هزار پرس غذا در شب عید غدیر طبخ و توزیع شد و در مرکز نیکوکاری شهدای خوزنین که در روستای خوزنین فعالیت دارد نیز هزار پرس غذا در قالب طرح اطعام علوی، طبخ و توزیع شد.