رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان گفت: غرفه فروش تولیدات دانش آموزان فنی حرفه‌ای و کارودانش در آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان راه اندازی شده است.

عبدالرضا ترابی زرندی گفت: برای تسهیل مسیر تحقق شعار تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین با ارتقای مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی، دانش آموزان در مدارس ناحیه یک کرمان فعالیت می‌کنند.

به گفته او امروزه تنها پوشش تحصیلی دانش آموزان، ما را به هدف مطلوب تعلیم و تربیت نمی‌رساند؛ بلکه پوشش تحصیلی با کیفیت مطرح است و یکی از راه‌های رسیدن مطلوب به این هدف، انجام فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت بر پایه دانش است.

رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان گفت: باید با روش‌های نوین و مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی را در دانش آموزان افزایش دهیم تا موفق به ارتقای ساحت تربیت اقتصادی و حرفه‌ای نسل‌های آینده کشور و هموارسازی مسیر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین شویم.

او می‌گوید: رهبر معظم انقلاب (مدطله العالی) فرمودند: «آموزش و پرورش می‌تواند اشتغال آفرینی‌های زیادی ایجاد کند»؛ البته این سخن رهبری تنها به استخدام نیرو در دستگاه تعلیم و تربیت و حوزه‌های ذی ربط اشاره نمی‌کند؛ بلکه منظور ایشان از این فرمایش این است که آموزش و پرورش می‌تواند با پرورش درست دانش‌آموزان، باعث تربیت نسلی خلاق، ایده پرداز و کارآفرین شود و از این طریق در جامعه اشتغال آفرینی را افزایش دهد.

به گفته  ترابی زرندی بدون تردید، تولید دانش بنیان می‌تواند منجر به اشتغال آفرینی حداکثری شود.

او گفت: در ناحیه یک کرمان، ۳۷۴ مدرسه دولتی و غیردولتی فعال و ۲۸ هنرستان فنی وحرفه‌ای و کاردانش داریم.

به گفته رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان از اول تیرماه طرحی با عنوان پنجه‌های کارآمد و کارآفرین با هدف اشتغال و به کار گیری دانش آموزان فنی در کانون ها، آموزش وپرورش و مدارس کرمان آغاز شده است.

او می‌گوید: برای طرح بیان شده، هنرستان فنی وحرفه‌ای گیو کرمان یکی از مدارس و هنرستان‌های قدیمی و با سابقه شهر و استان کرمان در ۵ رشته گرافیک، طراحی دوخت، تربیت کودک، حسابداری و شبکه نرم افزاری مشغول به فعالیت است.

ترابی زرندی گفت: دانش آموزان فعال در این هنرستان، طی این طرح در کار‌های مدرسه و اداره آموزش وپرورش ناحیه یک، همکاری داشته و از امروز به مناسبت عید بزرگ غدیر خم در محوطه آموزش وپرورش ناحیه یک، غرفه‌ای برای فروش فعالیت‌های دستی آن ها راه اندازی شده است.

به گفته  او از دانش آموزان فنی خواسته شده که پس از تکمیل مهارت آموزی برای انجام کار وارد بازار آزاد نشوند و در سطح مدارس و کانون‌ها مشغول به کار شوند.

رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان گفت: درصدد آماده سازی، مکان مناسب برای ایجاد بازارچه دائمی برای فروش تولیدات دانش آموزان هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.