اپل یکی از اولین کمپانیهایی بود که قابلیت eSIM را در آیفونهای خود معرفی کرد. در حالی که استقبال از eSIM افزایش یافته است و تعداد زیادی از اپراتورها در سراسر جهان در حال حاضر خدمات eSIM را ارائه میدهند، هنوز به اندازه سیم کارتهای فیزیکی رایج نیست. اپل ممکن است انگیزهای برای محبوبیت سریع سیم کارتهای الکترونیکی ایجاد کند. طبق یک گزارش جدید، سری آیفون ۱۴ آینده اپل فقط دارای مدلهای eSIM خواهند بود که در بازارهای منتخب در دسترس خواهند بود.
گزارش وال استریت ژورنال گزارشهای قبلی از جمله اطلاعات تحلیلگران صنعتی مانند مینگ-چی کو را تایید میکند که نشان میدهد آیفون ۱۴ تنها با مدلهای eSIM عرضه خواهد شد. به عبارت دیگر، انواع خاصی از آیفون ۱۴ سینی سیم کارت برای کارتهای فیزیکی ندارند. در عوض، آنها با فناوری eSIM داخلی عرضه میشوند که به شما امکان میدهد خدمات تلفن همراه هر شرکت مخابراتی را در هر زمان فعال کنید.
اپل احتمالاً این مدل گوشیهای eSIM را در همه بازارهای خود عرضه نخواهد کرد. دلیل اینکه اپل چنین کاری را انجام میدهد، شک و تردید این شرکت در مورد موفقیت یا عدم موفقیت آیفونهای دارایای سیم کارت است. اپل میخواهد با ارائه مدل eSIM به مشتریان محدود، احتمالاً علاقه مردم را به تلفنی که سیم کارت فیزیکی دریافت نمیکند، بسنجد.
پیش از این، اپل به همه اپراتورهای اصلی در ایالات متحده اطلاع داده بود تا برای مدلهای آیفون eSIM آماده شوند. در حالی که مشخص نیست که آیا چنین اطلاعیهای برای اپراتورهای دیگر کشورها نیز ارسال شده است یا خیر، اپل احتمالا آیفونهای دارای سیم کارت را در خارج از ایالات متحده نیز آزمایش خواهد کرد.
eSIM چیست؟
eSIM مخفف سیم کارت تعبیه شده است. اساساً، دستگاههایی مانند تلفنها، ساعتهای هوشمند و تبلتها با قابلیت eSIM دارای یک سیم کارت تعبیهشده در برد مدار خود هستند. این ویژگی استفاده از کارت فیزیکی برای بهره مندی از خدمات تلفن همراه را حذف میکند، در نتیجه، فضای دستگاه را آزاد میکند، زیرا سینی سیم کارت نیز لازم نیست.
فعال کردن شبکه تلفن همراه در eSIM بسیار آسان است. شرکت مخابراتی شما دستورالعملهایی را در مورد نحوه فعال کردن خدمات آنها به شما میدهد. به عنوان مثال، خدمات eSIM Airtel را میتوان با اسکن یک کد QR که همراه با یک سیم کارت فیزیکی ارائه میشود، فعال کرد. اگر هند یکی از بازارهایی باشد که اپل برای آیفونهای eSIM در نظر گرفته است، استفاده از eSIM به تدریج افزایش خواهد یافت. با این حال، با توجه به اینکه بازار گوشیهای هوشمند هند تحت سلطه تلفنهای اندرویدی است که تنها برخی از آنها از eSIM پشتیبانی میکنند، پذیرش آن زمان میبرد.
بیشتر بخوانید
این فن آوری متعلق به ۳۰ سال پیش است ،
شرکت نوکیا دانمارک از فن آوری push and talk ،
استفاده می کرد ،
بعدها نوکیا به مایکروسافت فروخته شد و
حالا ۲ سال است که ویندوزفون هم از رده خارج شده است ،
Hello World !
پیمان اشراقی.