منصور امیریان با اشاره به اینکه در دو ماه گذشته ۹۴۷ هزار و ۹۹۰ قطعه جوجه ریزی انجام شده، گفت: سن این جوجه هاز ازپنج روزه تا ۶۰ روزه هستند و در حال حاضر ۱۹۳ هزار و ۶۶۰ قطعه ازاین مرغها آماده عرضه به بازار هستند.
امیریان با بیان اینکه تولید گوشت سفید در ۲۷ مرغداری صورت میگیرد، افزود: گوشت سفید تولیدی علاوه بر تامین بخشی از نیاز شهرستان به سایر نقاط استان نیز ارسال میشود.
این مقام مسئول ضمن درخواست از مرغداران نسبت به تداوم جوجه ریزی، ارائه تسهیلات با نرخ سود پایین به منظور تأمین هزینههای جاری و کمک به نقدینگی مرغداران را از جمله حمایتهای دولتی برای تولید گوشت سفید عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت به نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی در سبد غذایی خانوارها اشاره و گفت: مرودشت در زمینه تولیدات دامی و طیور از ظرفیت بالایی برخوردار است و این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت سفید را در استان داراست.