آموزش روش پخت تيكا ماسالا یک غذای هندی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه تيكا ماسالا هندی را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه تيكا ماسالا هندی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه و ران مرغ بدون استخوان 1 کیلو، پوره گوجه 2 پیمانه، پیاز داغ 1 پیمانه، خامه 100 گرم، ماست چکیده 100 گرم، برنج باسمانی 400 گرم، گشنیز تازه 100 گرم، سیر و زنجبیل از هر کدام 15 گرم، ادویه: زیره سبز، هل، دارچین، تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز و گراماسالا به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تيكا ماسالا هندی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.