برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه تيكا ماسالا هندی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
سینه و ران مرغ بدون استخوان 1 کیلو، پوره گوجه 2 پیمانه، پیاز داغ 1 پیمانه، خامه 100 گرم، ماست چکیده 100 گرم، برنج باسمانی 400 گرم، گشنیز تازه 100 گرم، سیر و زنجبیل از هر کدام 15 گرم، ادویه: زیره سبز، هل، دارچین، تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز و گراماسالا به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تيكا ماسالا هندی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید