مسعود فیروزی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: توانبخشی سابقهای به طول تاریخ حیات بشری دارد و انسانها از همان روزگاران اولیهی پیدایش، با روشهایی که امروز ابتدایی به نظر میرسد به توانبخشی کمتوانان میپرداختهاند.
او افزود: امروز توانبخشی که در سدههای میانه، سه ضلغ خانواده، فرد توانخواه و تیم درمانگر داشت، به ضلع چهارم و جدیدی دست یافته که پیشرفتهای باورنکردنی و سریع را رقم زده است.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی بیان کرد: فناوریهای نوین، ابزارهای الکترونیکی و علوم رباتیک به عنوان بازوهای قدرتمند تیم درمان، رنجها و آلام افراد دارای معلولیت را میکاهند و با کمک به توانبخشی و استقلال مددجو، خانوادهی وی را نیز از دشواریهای مراقبت مداوم از این افراد میرهانند.
او با تشکر از دانشگاه فردوسی و شرکت دانشبنیان «پیامآوران هنر و فناوری شرق» که مبتکر این دستگاه بودهاند ادامه داد: مستندات این طرح ابتکاری را به سازمان بهزیستی ارسال میکنیم تا در صورت تصویب در مراجع تصمیمگیری سازمان، این دستگاه برای مراکز توانبخشی خریداری شود و به این ترتیب، به این حرکتهای انساندوستانه و مبتکرانه کمک شود.
فیروزی ضمن اشاره به فعالیتها و وظایف متعدد بهزیستی بیان کرد: دست همکاران خودم در اقصی نقاط استان را که با کمترین امکانات و در شرایط سخت و دشوار، برای رفع نیازهای مددجویان شبانهروزی تلاش میکنند را میبوسم و از همهی کسانی که در سطح جامعه و در بین نخبگان، مسئولان اجرایی و تشکلهای مردمنهاد در این مسیر حرکت میکنند نیز تشکر و سپاسگزاری دارم. برنامهریزی به گونهای باشد که توان خرید برای معلولین فراهم باشد.