بهزاد باباخانی ضعف مهارت را یکی از سه عامل اصلی بیکاری در کرمانشاه خواند و اظهار کرد: باتوجه به نرخ بالای بیکاری در فارغ التحصیلان دانشگاهی، توسعه و افزایش مهارت آموزی در استان به عنوان یک نیاز جدی مورد تاکید است. اگر میخواهیم نرخ بیکاری استان کاهش پیدا کند، یکی از راههای آن تقویت آموزشهای مهارتی در سطح استان است.
معاون استانداری کرمانشاه به تدوین سند اشتغال استان در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: این سند باید بروزرسانی و رفع نقص شود و از طرفی فنی و حرفهای استان هم باید "سند راهبردی آموزشهای مهارتی استان" را تدوین کند.
وی در ادامه به سفر اخیر رئیس جمهور به کرمانشاه و مصوبات آن اشاره کرد و گفت: در این سفر یکی از مسائلی که مسئولین ارشد استانی مطرح کردند؛ موضوع نرخ بالای بیکاری در کرمانشاه بود که پیشینهای ۵۰ ساله دارد.
باباخانی یادآورشد: در این راستا استاندار کرمانشاه از رئیس جمهور درخواست داشتند که به موضوع بیکاری کرمانشاه یک نگاه ملی شود و "قرارگاه ملی رفع معضل بیکاری" در استان شکل گیرد، چراکه در حال حاضر منایع و امکانات داخلی برای مقابله با غول بیکاری در استان کافی نیست.
وی بااشاره به موافقت رئیس جمهوری با این درخواست، عنوان کرد: برای این قرارگاه که بزودی تشکیل خواهد شد، بک بسته شش وجهی پیشنهاد شده تا مطالباتی را که خارج از اختیار استان است را در آن مطرح و در سطح ملی پیگیری کنیم که یکی از این مطالبات میتواند در حوزه آموزشهای مهارتی باشد.
معاون استانداری کرمانشاه تصریح کرد: ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان میتواند برآوردهایی از مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد و باید حمایت ملی از آن شود را احصاء و به ما ارائه دهد.
وی در ادامه از اعطای تسهیلات ارزان قیمت برای اشتغال آفرینی افراد مهارت دیده در استان خبرداد و گفت: در این رابطه منابع خوبی در حال ابلاغ به استانها است که تسهیلاتی با نرخ چهار درصد به متقاضیان مهارت دیده و دارای برنامه مشخص داده میشود تا به این ترتیب زنجیره مهارت آموزی و اشتغال در استان شکل گیرد و مشوقی برای مهارت آموزان خواهد بود.