حقیراد گفت: بیش از ۷۰۰ واحد فعال پرورش ماهی سردآبی در استان زنجان وجود دارد که بیش از ۸۰ واحد از این تعداد مجهز به تجهیزاتی از قبیل ژنراتور برق اضطراری، انواع پمپهای برگشت و بازچرخانی آب و انواع هواده هستند.
او گفت: همه واحدهای تولید بچه ماهی سردآبی استان زنجان از تجهیزات نوین شامل انواع پمپهای هواده، پمپهای بازچرخانی آب، فیلترهای مکانیکی برای حذف فضولات، فیلترهای زیستی (مدیافیلترها) برای حذف گازهای مضر محلول در آب و برای حذف مواد ضدعفونیکنندهها و آنتیبیوتیکها از دستگاه ازن ژنراتور استفاده میکنند که کاملاً سازگار با محیطزیست بوده و هیچگونه آلایندهای را وارد محیطزیست نمیکنند.
مدیر شیلات و آبزیپروری سازمان جهادکشاورزی استان زنجان بااشاره به اینکه واحدهای تولید بچه ماهی پنج برابر ظرفیتهای نرمال به مشغول به فعالیت هستند، گفت: ماهی قزلآلای تولیدی استان در کل کشور شناخته شده است.
حقی راد ادامه داد: کشورهای همسایه از جمله آذربایجان، ارمنستان، کردستان عراق و روسیه و حتی عمان بازار صادرات ماهی قزلآلای استان را تشکیل میدهند.
او افزود: حذف ارز و کمبود نهادههای وارداتی از جمله سویا و ذرت موجب شد تا قیمت خوراک ماهیان سردآبی تا کیلویی ۴۵ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ به طوری که قیمت تمام شده ماهی امسال به بیش از ۸۵ هزار تومان در هر کیلوگرم رسیده است.
مدیرکل شیلات و آبزیپروری سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ادامه داد: با توجه به کاهش بازار مصرف و دپو ماهی بازاری با وزن بالا در استخرهای پرورش ماهی، تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه بچه ماهی در سه ماهه اول امسال در استخرها رهاسازی شده است.