عبدالناصر درخشان در دیدار با رئیس اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی ایرانشهر و جمعی از بانوان فعال در حوزه صنایع دستی و مشاغل خانگی افزود: مسائلی همچون بیمه این هنرمندان و راه اندازی کارگاههای آموزشی را در قالب ارائه طرحهای قانونی دنبال خواهیم کرد.
وی بر لزوم ثبت روز ملی سوزن دوزی در تقویم کشور بر ضرورت راه اندازی دبیرخانهای تحت این عنوان در ایرانشهر به عنوان پایتخت سوزن دوزی ایران تاکید کرد.
نماینده مردم ایرانشهر همچنین در این نشست با انتقاد از عدم راه اندازی دبیرخانه سوزن دوزی در ایرانشهر به عنوان شهر ملی این هنر گفت: بیش از ۴ سال است که از نامگذاری ایرانشهر به عنوان پایتخت سوزن دوزی ایران میگذرد، اما نه تنها برای ثبت جهانی آن اقدامی نشده است، بلکه هنوز تکلیف راه اندازی دبیرخانهای تحت این عنوان نیز مشخص نیست.
وی با اشاره به تاریخچه هنر سوزن دوزی در ایرانشهر و فراگیر بودن آن در بین زنان و دختران بلوچ یادآور شد: مردم ایرانشهر با نقش و نگارهای زیبای زنان در قالب سوزن دوزی به عنوان هنرمندانی ارزنده در سطح جهان معرفی میشوند، بنابراین با توجه به قدمت و اصالت این هنر میطلبد یک روز را در تقویم با عنوان روز ملی سوزن دوزی ثبت کنند تا از این طریق زمینه حمایت از این هنرمندان و ارائه آثار آنها در بازارهای بین المللی فراهم شود.
درخشان تاکید کرد: البته مقدمات درج روز ملی سوزن دوزی فراهم شده و در این زمینه پیشنهادی به شورای فرهنگ عمومی ارائه شده است.
نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، لاشار، بنت، آشار و آهوران در مجلس شورای اسلامی در پایان خواستار اجرا شدن قانون در حمایت از فعالان مشاغل خانگی شد.