امروز یکم مردادماه، با حضور هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، رئیس پارک علم و فناوری فارس و جمعی از مسئولان شهرستان کازرون و روسا، معاونان و مدیران دانشگاههای این شهرستان، تفاهمنامه همکاریهای مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پارک علم و فناوری فارس، در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون امضا شد.
غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در نشستی که به همین مناسبت برگزار شد، گفت: اعتلای دانشگاهها، یکی از بهترین استراتژیهای توسعهای در هر کشوری محسوب میشود.
او گفت: سیاستگذاریهای کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت حرکت دانشگاهها به سمت ایجاد مراکز رشد و فناوری که با راهاندازی معاونت فناوری این وزاتخانه، توانی مضاعف یافته است نیز کمک شایانی به تحقق این استراتژی کرده است.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: ما نیز در دانشگاه، تلاش کردهایم تا به سهم خود ضمن توسعه ارتباطات و تعاملات این دانشگاه با مراکز معتبر علمی مختلف، زیرساختهای متعددی برای اعتلای دانشگاه سلمان فارسی کازرون فراهم آوریم.
فاضلنیا گفت: با تکیه به تلاشهای اعضای هیئت علمی و همیاران علمی دانشگاه و همچنین حمایتهای همه جانبه مسئولان مختلف شهرستان، دستاوردهای خوبی نیز به دست آمده و برخی دیگر نیز در شرف وقوع هستند.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به تعاملات صورت گرفته طی ماههای اخیر با پارک علم و فناوری فارس، ضمن تقدیر از همراهیهای دکتر ذوالقدر و مجموعه مدیریتی این پارک، اظهار امیدواری کرد با انعقاد تفاهمنامه همکاریهای مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پارک علم و فناوری فارس، شاهد آغاز فصلی جدید در حمایت از شرکتهای دانشبنیان و همچنین توسعه فعالیتهای علمی و فناورانه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان قطب علمی شهرستان کازرون و غرب استان فارس باشیم.
امینرضا ذوالقدر، رئیس پارک علم و فناوری فارس نیز در این نشست، با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته از سوی ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مجموعه این دانشگاه، گفت: برآورد فعالیتهای انجام شده، حاکی از آن است که فعالیتهای متعدد و زیادی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون پیگیری شده و در دست پیگیری است که در مجموع میتواند منجر به ارتقای جایگاه این دانشگاه شود.
رئیس پارک علم و فناوری فارس گفت: حرکت دانشبنیانی در کشور، یک حرکت نوپا است و به مدد تلاشهایی که از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفته، این حرکت توسعه پیدا کرده است.
او گفت: ظرفیت نخبگانی ما در سطح شهرستانها به گونهای است که سرمایه مناسبی برای استقرار نهادهای حامی فعالیتهای نوآورانه فناور و شرکتهای دانشبنیان ایجاد کرده است و در همین راستا در شهرستان کازرون میتوان با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه سلمان فارسی کازرون، فعالیتهای این مسیر را به گونهای مناسب ساماندهی و حمایت کرد.
ذوالقدر گفت: امضای تفاهمنامه بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پارک علم و فناوری فارس، میتواند به تقویت این مهم کمک کند.
در آیین امضای تفاهمنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجتالاسلام صباحی، امام جمعه کازرون، بخرد، فرماندار ویژه شهرستان کازرون، میرشکاری، مسئول دفتر نماینده مردم شریف شهرستانهای کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی، ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در جهت توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون و ارتقای سطح کمی و کیفی آن، بر ضرورت حمایت از فعالیتهای علمی و دانشگاهی در سطح شهرستان تأکید کردند.
تفاهمنامه همکاریهای مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پارک علم و فناوری فارس، با رویکرد حمایت از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور تنظیم شده و زمینهای ایجاد میکند که شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور جذب شده در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پس از طی مراحل قانونی، از تسهیلات و حمایتهای پارک علم و فناوری فارس برای تولید و عرضه محصولات خود و سایر خدمات مورد نیاز دیگر بهرهمند شوند.
همچنین در حاشیه این مراسم، ذوالقدر با حضور در پردیس ۷۸ هکتاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان بزرگترین طرح توسعه فضاهای دانشگاهی در غرب استان فارس، از ساختمانهای ساخته شده و کارگاههای فعال این پردیس بازدید کرد.