آقای رحمانی گفت: از این تعداد ۱۷ هزار و ۴۰۱ نفر دانش آموز دختر و ۱۸ هزار و ۱۶۵ نفر دانش آموز پسر هستند.
او می گوید: بیشترین فراوانی هدایت تحصیلی پایه نهم نیز با جمعیت دانش آموزی هشت هزار و ۸۶۵ به آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج تعلق دارد.
رئیس اداره امورتربیتی مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش البرز گفت: فرآیند هدایت تحصیلی با هدف راهنمایی و مشاوره دانش آموزان در انتخاب رشته تحصیلی، با توجه به علاقهمندیها و تواناییهای دانش آموز توسط مشاوران مربوطه انجام میشود.
رحمانی گفت: هدایت تحصیلی در دوره متوسطه در واقع هدایت دانش آموزان به مناسبترین شاخه یا رشته تحصیلی بر اساس استعداد و علاقه آنها و به تناسب امکانات و نیازهای کشور است.
او می گوید: هدایت تحصیلی دانش آموز پایه نهم برای ورود به پایه دهم در رشتههای کاردانش و فنی حرفه ای، علوم انسانی و معارف اسلامی، علوم تجربی و ریاضی فیزیک انجام می شود.
رئیس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش البرز افزود: فرآیند هدایت تحصیلی در کشف استعداد دانشآموزان و همچنین رونق بازار کار در آینده نقش بسزایی دارد که باید در اولویت قرار گیرد.
او گفت: مدیران باید نسبت به فرآیند هدایت تحصیلی و استفاده از ظرفیت مشاوران در این زمینه توجه جدی داشته باشند چراکه این مهم در استعدادیابی و توسعه کسب و کار در آینده موثر خواهد بود.
رحمانی گفت: توزیع هدایت تحصیلی و کارنامه دانشآموزان باید به درستی انجام شود و علاوه بر استعدادیابی، علاقه فردی نیز مدنظر باشد.