آقای حیدری دوم مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه فرآیند تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن در مراحل پایانی است، اظهار کرد: زمین برای بالغ بر ۲۰ هزار واحد مسکونی در استان در این طرح در مدت پنج ماه تامین شده است، این در حالیست که در طرح مسکن ملی این میزان زمین در مدت هشت سال در استان تامین شده بود.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: پس از شناسایی زمین برای احداث مسکن در طرح نهضت ملی مسکن، استعلامات مربوط برای ایجاد زیرساخت، تامین آب و مجوزات زیست محیطی اخذ میشود، سپس در جلسات متعدد روند واگذاری اراضی بررسی خواهد شد و سپس برای آمادهسازی تحویل پیمانکار و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میشود که تا حدودی این فرآیند زمانبر است.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به اینکه پروژه نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری آغاز شده است، عنوان کرد: هیچ شهری بهعلت کمبود زمین حذف نخواهد شد و تمام تلاش خود را برای تامین زمین از روشهای مختلف بهکار خواهیم گرفت.
حیدری با بیان اینکه متقاضیانی که توان پرداخت پیش پرداخت در طرح نهضت ملی مسکن را ندارند، حذف و فرد جدیدی جایگزین آنها میشود، توضیح داد: کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی برای افراد تحت تکلف خود حمایتهای مالی نظیر پرداخت تسهیلات بلاعوض و ... را در این طرح در نظر میگیرد، امکان افزایش سقف تسهیلات بانکی در این طرح وجود دارد.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با تاکید بر اینکه علل مختلفی در کمبود زمین برای ساخت و ساز در مرکز استان وجود دارد، بیان کرد: در برخی محلات شهر شهرکرد بهویژه در بافت قدیم فرهنگ احداث ساختمانهای بلندمرتبه وجود ندارد و افراد ترجیح میدهند خانههای یک طبقه و ویلایی داشته باشند.
وی افزود: همچنین اراضی اطراف شهر شهرکرد، زمینهای کشاورزی مرغوب هستند و بر اساس قوانین امکان اضافه شدن آنها به حریم شهر وجود ندارد، همچنین بهعلت بالا بودن قیمت تغیبر کاربری افراد تمایلی برای تغییر کاربری اراضی خود ندارند.
حیدری با بیان اینکه بسیاری از افراد سرمایه خود را در حوزه زمین و مسکن سرمایهگذاری میکنند، خاطرنشان کرد: این مسئله باعث افزایش قیمت مسکن میشود، باید با فرهنگسازی، سرمایهها به سمت تولید هدایت شود.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان در خصوص مشکلات شهرک منظریه، توضیح داد: مقرر شد ادارهکل راه و شهرسازی ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری شهرکرد برای حل مشکلات اختصاص دهد و قطعا این اعتبار با پیشرفت فیزیکی اختصاص پیدا خواهد کرد.