رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نوسازی، بهسازی و مرمت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کلانشهر تبریز نیازمند همکاری و مساعدت شورای اسلامی شهر و شهرداری است.

آقای نقی پور در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز بر همکاری دو جانبه بین مدیریت شهری و دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: حفظ سلامت انسان‌ها و شهروندان یکی از اساسی‌ترین ارکان زندگی بشریت به شمار می‌رود و در این راستا شورای شهر و شهرداری مهمترین یاوران دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سلامت به شمار می‌روند.

وی با بیان اینکه با کمک همدیگر می‌توان برای سلامتی مردم اقدامات مفیدی انجام داد اظهار داشت: مشکل اصلی ما در برخی از شهرک‌های جدید این است که زمین کافی برای امر بهداشت و پیشگیری پیش‌بینی نشده است که باید مسئولان شهری برای نوسازی و بازسازی یبیمارستان‌های شهر به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند.

نقی پور یکی از مهمترین مولفه‌های افزایش فرهنگ در سطح جامعه را آموزش دانست و ادامه داد: نهادینه کردن ورزش را باید از مدارس شروع کنیم و ما آماده ایم در این راستا با شورا و شهرداری همکاری کنیم تا آموزش این موضوع مهم را در جامعه نهادینه کنیم.

وی نقش موثر رسانه‌ها در راستای ارتقای سواد سلامتی و آموزشی شهروندان را بسیار مهم خواند و اظهار کرد: نقش رسانه‌ها در افزایش آگاهی بی بدیل است تا نیاز‌های مهم در حوزه سلامت به مردم به درستی منتقل شود.

وی با بیان اینکه شهر تبریز به عنوان شهر اولین‌ها چرا باید از لحاظ سلامت اولین نباشد یادآور شد: بهتر است همه کمک کنیم تا بهداشت محیط در این شهر بهتر شود و باید دست در دست هم دهیم تا تبریز را به سمت شهر سالم هدایت کنیم.

آقای نقی پور سلامت روانی را یکی از موضوعاتی برشمرد که مورد غفلت قرار گرفته است.

وی گفت: مشکلی که هم اکنون در تبریز وجود دارد در کاربری‌های جدید و در مناطق حاشیه نشین مکان مناسب برای بهداشت تخصیص نیافته است که با هماهنگی همدیگر می‌توانیم در این محدوده‌ها به فکر ایجاد مراکز درمانی بیشتر باشیم.

آقای نقی پور کمبود‌های موجود در حوزه بهداشت و درمان را بی شمار دانست و ادامه داد: هم اکنون در کلانشهر تبریز کمبود تخت بیمارستانی وجود دارد که باید در اسرع وقت افزایش داد و بر همین مبنا کمبود تجهیزات در برخی بیمارستان‌ها نیز وجود دارد که نیازمند کمک تمامی مدیران در این حوزه هستیم.

او گفت:هم اکنون در آذربایجان شرقی تعداد ۵ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی وجود دارد که این رقم تا سال ۱۴۰۴ باید به ۱۰ هزار تخت برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از راه اندازی کلینیکی در محل بیمارستان کودکان خبر تا هم مناطق محروم از آن بهره‌مند شوند و هم بار ترافیکی اطراف کلینیک شیخ الرئیس کاهش یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۰۳ مرداد ۱۴۰۱
چه کار عبثی مگر بیمارستان افغانستان و عراق تکمیل شد