ماجرا از آنجایی شروع شد که یک راننده تاکسی مطابق روزهای گذشته مسیری به او اعلام شد و قرار شد این راننده از پیروزی تا پونک را برود. در حین مسیر کیف پول زنانهای پیدا کرد و راننده از همه جا بیخبر سراغ صاحب کیف را از عابرین پیاده گرفت که این کیف به هیچ کدام از عابرین تعلق نداشت.
راننده که متوجه میشود از قضا با کیفی مواجه است که مالکش در دسترس نیست. در کیف را باز میکند و میبیند که در آن تلفن همراه، مجموعهای از کارتهای بانکی و دو پاکت پر از دلار و یورو هست. تلفن همراهی که در کیف بود، زنگ خورد و خانمی مضطرب و گریه کنان از راننده خواهش کرد که این پولهای امانتی را بازگرداند. راننده هم آدرس این زن را گرفت و به سمت درب منزل این خانم حرکت کرد. وقتی راننده رسید کیف را به صاحب آن تحویل داد. در همان لحظه خانمها کیف را گرفتند و شروع به شمارش کردند.
به گفته غلامحسین بوذرجمهری، راننده تاکسی همان لحظه بود که با دلخوری به آنها گفتم که مگر پولی از من گرفتید، که دارید تحویل میگیرید. اما آنها مدعی شدند که این پولها امانت است و میخواهند از مبلغش مطمئن شوند. این راننده گفت: بعد از اینکه شمارش آنها تمام شد، شماره حسابی از من خواستند و در حین مسیر مبلغ یک میلیون تومان به عنوان شیرینی برایم واریز شد.
دیروز بود که در حاشیه جلسه فرهنگ عمومی کشور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از این راننده دعوت کرد که در وزارتخانه حضور یابد و برای این اقدام خیرخواهانه سفری را درنظر گرفتند که بوذرجمهری در برنامه بدون تعارف و با چشمانی گریان مطرح کرده بود. این سفر هم جزء سفر کربلا نبود.
غلامحسین بوذرجمهری در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره احساسش برای رفتن به کربلا گفت: خیلی خوشحال شدم. چراکه در حال حاضر امکان سفر به مشهد هم برایم ممکن نبود. هزینه سفر رفتن به کربلا که بماند. از طرفی، رفتن به کربلا آرزویمان بود.
سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور هم در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هر جلسه در شورای فرهنگ عمومی کشور از یکی از نوظهورهای فرهنگی کشور رونمایی، معارفه و تشویق صورت میگیرد. بنابراین، در شورای فرهنگ عمومی کشور فقط سند تصویب نمیشود بلکه عملا هم به تجلیل از خادمان فرهنگی میپردازیم. چون در راس آییننامه این شورا ذکر شده که شناسایی، تجلیل و الگوسازی از خادمان فرهنگی صورت گیرد.