آموزش روش پخت هویج پلو به همراه اسموتی زرشک و گیلاس + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه هویج پلو به همراه اسموتی زرشک و گیلاس را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه هویج پلو به همراه اسموتی زرشک و گیلاس دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

هویج خلال شده۴عدد، گوشت چرخ کرده۱۰۰گرم، رب گوجه فرنگی۲ق س، پودرپیاز۳ق س، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پاپریکا مقداری، آبلیمو۲ق س، زعفران دم کرده مقداری، برنج ۳پیمانه

مواد لازم اسموتی زرشک و گیلاس:

زرشک خیس خرده۳ق س، گیلاس هسته گرفته نصف لیوان، شاهتوت ۳ ق س، شکر۳ق س، نمک۱/۸ق چ، آب یخ نصف لیوان

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله هویج پلو به همراه اسموتی زرشک و گیلاس را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.