خلیل عوضزاده بیان کرد: یکی از اتفاقات خطرناکی که در زمان ناپایداری شرایط جوی حادث میشود، سیم پارگی و اتصال شبکه برق در اثر سقوط یا شکستگی اشجار و پرتاب اشیای خارجی در اثر طوفان بوده، که پرهیز از نزدیک شدن به شبکه و رعایت نکات ایمنی در این مواقع بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه آب رسانای قوی جریان الکترونیکی است، اظهار داشت: در شرایط بارانی، به دلیل مرطوب بودن زمین، همه اجسام نزدیک به شبکه های برق حالت رسانا (منتقل کننده برق) پیدا می کنند و موجب برق گرفتگی خواهند شد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه مشاهده می شود برخی افراد بدون توجه به نکات ایمنی و با ورود به آبگرفتگی های سطح شهر باعث ایجاد خطر برای خود و دیگران میشوند.
عوض زاده ادامه داد: به منظور جلوگیری از برق گرفتگی، شهروندان گرامی در صورت مشاهده هر گونه سیم پارگی و خسارت وارد شده به شبکه برق، ضمن نزدیک نشدن به تاسیسات شبکه، مراتب را بلافاصله از طریق اپلیکیشن «برق من» و سامانه ۱۲۱ مرکز اتفاقات شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اطلاع رسانی کنند.
وی اظهار داشت: خارج کردن لوازم برقی حساس از پریز در مواقع ناپایداری شرایط جوی و یا کاهش ولتاژ، مراقبت و انجام تمهیدات لازم در صورت استفاده از برق اضطراری،به تدریج وارد مدار کردن پریزهای برق پس از قطعی شبکه از جمله نکاتی هست که در زمان ناپایداری شرایط جوی باید رعایت کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خاطر نشان کرد: در صورتی که در اثر نوسان شبکه برق به لوازم برقی شهروندان آسیبی برسد، مراتب از طریق سامانه ۱۲۱ و یا امور برق شهرستان مربوطه اطلاع رسانی و پیگیری شود.