بهادر عبدالغنی افزود: مطمئنا اگر شاهد دوباره تعلل شورای شهر شهرکرد باشیم، مرجع قانونی هیئت حل اختلاف و رسیدگی به تخلف شورا ورود پیدا میکند.
وی اظهار داشت: متاسفانه فرایند انتخاب شهردار و شرایطی که در شهرکرد است موجب شده که امروز این شهر در یکسال گذشته مواجه با انتخاب ۴ سرپرست و شهردار بوده و ثبات لازم وجود نداشته نباشد.
عبدالغنی بیان داشت: وقتی سرپرست باشد روند خدمات رسانی به مردم با توجه به محدودیتهای او، کامل صورت نمیگیرد؛ با دستور معاون عمرانی استاندار نامهای برای شورای شهرکرد ارسال شده است که بر اساس قانون تشکیلات، یک ماه فرصت انتخاب شهردار را دارند و باید سریعا شهردار تعیین تکلیف شود.
مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: همه مردم و مسئولان تاکید زیادی بر انتخاب شهردار دارند که این اتفاق باید سریع بیفتد، امید است شورای شهر برای انتخاب شهردار تصمیمات بهتری گیرد تا بتوان از این وضعیت خارج شد.
وی با اشاره به اینکه وجود شهردار در شرایط بحرانی بسیار مهم است، تصریح کرد: اگر بحرانی در شهرکرد رخ دهد با توجه به نداشتن شهردار شاهد گرفتاریها و مشکلات بسیاری خواهیم بود.
بیشتر بخوانید
اسفندماه پارسال بود که شهردار شهرکرد عزل شد؛ از آن زمان تا کنون شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری شهردار ندارد، شهرداری که توسط اعضای شورای شهر انتخاب میشود و وظایف جدی در امور شهر دارد.
طبق آخرین وضعیت در رابطه با انتخاب شهردار، در ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری بود که پس از کش و قوسهای فراوان، با حضور همه اعضای شورا جلسهای تشکیل و حامد فروزنده با ۵ رای مثبت به عنوان شهردار انتخاب شد و وی به وزارت کشور معرفی شد، اما وزارت کشور فروزنده را برای تصدی شهرداری شهرکرد مورد تایید ندانست.
از شرایط احراز شهردار مواردی همچون سکونت در شهر، مدرک تحصیلی مناسب، سنوات تجربه و خدمت، ملاک وزارت کشور است، بر اساس این مهم، شهردار مرکز استان باید دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دارای پنج سال تجربه مدیریت میانی باشد یا اگر دارای مدیریت پایه است باید دو برابر یعنی ۱۰ سال سابقه مدیریت پایه داشته باشد.