بقایای پرتابگر چینی در اندونزی و مالزی پیدا شده، اما تاکنون گزارشی از تلفات یا خسارات ناشی از سقوط توده‌های زباله فضایی وجود ندارد.

برخی از قطعات موشک بزرگ چینی که در آخر هفته به زمین سقوط کرد، در جنوب شرقی آسیا پیدا شده است.

بر اساس گزارش اسپیس، این قسمت مرکزی از موشک ۲۵ تنی موشک لانگ مارچ ۵B در روز شنبه (۳۰ ژوئیه) در اتفاقی از پیش تعیین نشده به زمین سقوط کرد و بر فراز اقیانوس هند به جو ما برخورد کرد. بسیاری از بخش‌های این تقویت کننده هنگام سقوط به زمین سوخت، اما بخش قابل توجهی از آن که بنا به تخمین کارشناسان حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد اعلام شده است، از این سقوط جان سالم به در برد.

ظاهراً مردم محلی تکه‌هایی از تقویت‌کننده را در چندین نقطه در مسیر ورود مجدد پیدا کرده‌اند. برخی از این قطعه‌ها به اندازه‌ای بزرگ هستند که در صورت فرود آمدن در یک روستا یا شهر، می‌توانند آسیب جدی وارد کنند. البته به نظر می‌رسد که این سقوط تلفاتی در پی نداشته است.

موشک لانگ مارچ چین

موشک لانگ مارچ ۵B در ۲۴ ژوئیه پرتاب شد و ماژول جدیدی را به سمت ایستگاه فضایی تیانونگ چین که در دست ساخت است، فرستاد. مرحله هسته موشک به همراه ماژول به مدار رسید، اما طی شش روز توسط نیروی اتمسفر به زمین کشیده شد.

معمولا بقایای پرتاب موشک‌ها برای سقوط به اقیانوس‌ها و سایر مناطق خالی از سکنه زمین هدایت می‌شوند و یا مثل موشک فالکون ۹ به صورت عمودی و برای استفاده مجدد فرود می‌آیند.

اولین ماموریت Long March ۵B، در ماه مه ۲۰۲۰، به ورورد مقداری زباله فضایی در کشور ساحل عاج غرب آفریقا منجر شد. در ماموریت دوم در آوریل ۲۰۲۱ هم بقایای موشک به اقیانوس هند انداخه شد.


بیشتر بخوانید


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار