احمد مجرد اظهار کرد: این مقدار مصرف سوخت در بخش کشاورزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با روند کاهشی ۱.۵ درصدی مواجه است.
وی با بیان اینکه این میزان سوخت بین واحدهای مختلف کشاورزی شامل انواع ماشین آلات، گلخانهها، دامداریها و مرغداریها توزیع شده است، افزود: باتوجه به عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی و نیاز به نیروی محرکه و با عنایت به تنوع ماشین آلات در بخشهای مختلف کشاورزی و دامی، میزان سوخت مورد نیاز آنها توسط سازمان جهادکشاورزی تعیین و توسط شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تامین و ارسال میشود.
مجرد افزود: با اجرای دقیق طرح پلاک گذاری ماشین آلات و ادوات کشاورزی در راستای کاهش مصرف سوخت که سال گذشته در دستور کار قرار گرفته بود، خوشبختانه شاهد نتایج مثبتی در مدیریت مصرف هستیم که همین ۱.۵ درصد کاهش مصرف نیز از آن نشات میگیرد.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح پلاک گذاری و توزیع الکترونیکی نفتگاز به ادوات کشاورزی اقدامی دیگر در راستای تحقق دولت الکترونیک است، گفت: بر این اساس، کشاورزان و روستائیان می توانند با استفاده از این طرح بدون مراجعه حضوری با مراجعه به سامانه https://newtejaratasan.niopdc.ir نسبت به ثبت نام جهت دریافت سهمیه سوخت اقدام کنند.