سید مجتبی خیام نکویی میگوید: اگر بتوانیم دانش فنی و آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در حوزه شیلات را با شرایط آسان در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم، میتوانیم تولیدات شیلاتی را صد درصد افزایش دهیم.
به گفته او تجاری سازی، بالا بردن ارزش افزوده تولیدات شیلاتی و صادرات میتواند حوزه شیلات کشور را متحول کند، ولی باید «آستینها را بالا بزنیم» و «شبانه روز» کار کنیم.
آقای خیام نکویی این صحبتها را روز چهارشنبه در آیین رونمایی از طرح دانش بنیان مولدسازی و تکثیر مصنوعی ماهی «سی باس» دریایی آسیایی در ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی (ره) وابسته به پژوهشکده آبزی پروری آبهای جنوب کشوربیان کرد.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور رسیدن به این هدف را مستلزم بهره گیری از دانش بیوتکنیک، اعتبارات، کارهای تحقیقاتی، نیروی انسانی کارآمد و سرمایه گذاری شرکتهای آبزی پرور دانست.
این مقام مسئول به وجود آبهای شور، لب شور و شیرین در خوزستان اشاره کرد و آن را شرایط بسیار مناسبی برای آبزی پروری عنوان کرد.
او در پایان یادآور شد که نقشه راه و ریل گذاری برای دسترسی به افزایش ۲ برابری تولیدات شیلاتی فراهم شده، اما در این خصوص توضیحات بیشتری ارایه نشد.