خرد کردن پیاز در زمان آشپزی، یکی از کارهایی است که معمولا افراد به آن علاقهای ندارند. سوزش چشم و اشک ریختن, عواملی است که این کار را سخت میکند.
در ادامه، فیلمی از آموزش یک روش برای خرد کردن پیاز در ۳۰ ثانیه را مشاهده میکنید که توسط یک آشپز استرالیایی معرفی شده است. او معتقد است که این ترفند از سوزش چشم و اشک ریختن جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید:
دو تا پیازچه بکنید توی بینی تون ،
دو تا حبه سیر فرو کنید توی گوش هاتون ،
دیگه چشماتون نمیسوزه .
...
خخخخخخ شوخی کردم!
یه مشت فلفل که جای خود ، یه ذره فلفل هم تو دهن بریزی به نظرت سوزش دهان کمتر یا بدتر از یه کم سوزش چشم هست؟!
بقیه موارد هم که ...
این کارها را که گفتی کسی بکنه اصلا جون سالم در میبره که بخواد پیاز خورد کنه ؟!
اگر چشم ها را خیس نگه داریم ،
گاز پیاز به چشمنمی رسد ،
امتحان کنید .
نمی دانم منظورت از کبریت چیست !!!
ولی این نظرت را به بقیه هم بگو .