کمیته امداد و استانداری فارس سه تفاهم‌نامه همکاری مشترک در حوزه ساخت مسکن، احداث نیروگاه‌های خورشیدی و توانمندسازی مددجویان امضا کردند.

تفاهم‌نامه سه‌گانه میان کمیته امداد و استانداری فارس در حوزه ساخت مسکن، احداث نیروگاه‌های خورشیدی و توانمندسازی مددجویان با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس امضا شد.

رئیس کمیته امداد در مراسم امضای این تفاهم‌نامه سه‌گانه گفت: یکی از این تفاهم‌نامه‌ها با موضوع بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک در جهت تامین مسکن مددجویی در سرفصل کمک به احداث و یا تکمیل سه هزار واحد مسکونی مددجویان تحت حمایت استان فارس و با اولویت زنان سرپرست خانوار است که در بازه زمانی ۲ ساله اجرا خواهد شد.

او گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه و در جهت تامین مسکن مناسب برای جامعه هدف از ظرفیت شهرداری‌ها، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و بانک‌های عامل در جهت تسهیل فرایند تامین مسکن نیازمندان بهره‌گیری می‌شود.

بختیاری گفت: تامین ۵۰ درصد از منابع مالی، ایجاد زمینه مناسب همکاری با بانک‌های عامل استان در پرداخت تسهیلات و معافیت خدمات نظام مهندسی در ساخت مسکن طی هماهنگی صورت گرفته با اداره کل راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان از جمله تعهداتی است که استانداری فارس متقبل شده است.

رئیس کمیته امداد گفت: طبق این تفاهم‌نامه، کمیته امداد ضمن شناسایی نیازمندان فاقد مسکن یا دارای مسکن غیرمقاوم، متعهد به تامین بخشی از منابع مالی و زمین مستعد ساخت بصورت رایگان برای مددجویان شده است.

او، به دومین تفاهم‌نامه مشترک با استانداری فارس با موضوع نصب و راه‌اندازی ۲ هزار واحد نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی اشاره کرد و گفت: هدف از ایجاد این طرح کسب درآمد پایدار، کاهش مهاجرت به شهر‌ها و تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر است.

بختیاری مدت زمان اجرایی این تفاهم‌نامه را ۲ سال عنوان کرد و ادامه داد: کمیته امداد فارس پس از شناسایی افراد مستعد و معرفی آنان به سازمان بسیج سازندگی به عنوان مجری طرح، تسهیلات مورد نیاز آنان را از محل منابع قرض‌الحسنه پرداخت کرده و استانداری فارس نیز ضمن ایجاد هماهنگی لازم بین دستگاه‌های متولی، اعتبار بلاعوض لازم برای احداث هر واحد نیروگاه را تخصیص می‌دهد.

او گفت: ایجاد حداقل پنج هزار فرصت شغلی برای گروه هدف در استان فارس موضوع تفاهم‌نامه سوم میان کمیته امداد و استانداری فارس است که با هدف توسعه اشتغال پایدار به عنوان مهمترین راهکار توانمندسازی خانواده‌های نیازمند پیگیری خواهد شد.

بختیاری گفت: توسعه زنجیره گیاهان دارویی، اجرای طرح‌های پرورش طیور، توسعه طرح‌های پرورش زنبور عسل، توسعه طرح‌های تولید فرش و گلیم با برند احسان و ... از جمله زمینه‌های این طرح است که به مدت ۲ سال اجرایی می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۸ ۱۴ مرداد ۱۴۰۱
فکری هم به دواودرمان وپوشاک سالمندان بیماردرخانه کنیدبااوضاع گرانی تشکرچرامستمری کمیته امدادبیست ساله افزایش نمییابد
آخرین اخبار