حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در نشست ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر کشور با تاکید بر اینکه ثواب خدمترسانی به سیلزدگان همانند شرکت در مجالس عزاداری امام حسین (ع) است، اظهار داشت: در بازدید میدانی بخشی از مشکلات سیلزدگان به اطلاع وزیر کشور رسید و از نزدیک حجم خسارات را مشاهده کردهاند.
وی افزود: در بحرانهایی نظیر سیل باید با برنامه وارد میدان شویم و بهگونهای تدبیر کنیم که دیگر شاهد اینگونه خسارت در حوادث نباشیم و مردم مدیریت را مشاهده کنند، باید نظام اقتدار خود را در مدیریت حوادث طبیعی با مدیریت و تجمیع امکانات نشان دهد.
بیشتر بخوانید
حجت الاسلام والمسلمین نکونام با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی در هر مسئلهای ورود پیدا کرده است، توانسته اقتدار خود را نشان دهد، اضافه کرد: امروز دشمن بهعلت پیشرفت کشور انگشت حیرت به دهان گرفته است و میتوانیم در عرصه مدیریت بحران نیز مقتدر باشیم، حادثه سیل اخیر نشان داد که کشور تا حدودی در بحث مدیریت بحران دچار ضعف است و باید این ضعفها برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه کمبودهای موجود در چهارمحال و بختیاری در بحث امدادرسانی در بحرانها باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: در مسائل کلان ملی نیز باید ضعفها در مدیریت بحران شناسایی شود، قطعا برای نیروی انسانی دچار مشکل نیستیم و نیروها آماده و پای کارهستند، اما تاثیر اقدامات آنها دیده نمیشود.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام تصریح کرد: مسئولان از لحظات اولیه وقوع سیل در روستای بارده حضور داشتند، اما با این وجود شاهد اعتراضات و گلایه مردم بودیم، زیرا با دست خالی نمیتوان کارهای موثر انجام داد، برای امدادرسانی در بحران نیازمند تجهیزات قوی هستیم، استان در بحث تجهیزات و ماشینآلات امدادی دچار ضعف است.
وی بیان کرد: تسریع در جبران خسارتها یک مطالبه از سوی آسیبدیدگان در سیل است، باید این قشر مزه کمک دولت را بچشند، همچنین مقاومسازی منازل در مناطق خطرپذیر مورد توجه جدی قرار بگیرد، باید به مسئله آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری توجه جدی شود.
حجت الاسلام والمسلمین نکونا ادامه داد: پیشگیری و پیشبینی در حوادث مورد توجه جدی قرار بگیرد تا شاهد بروز خسارات در حوادث نباشیم.