همیشه نگرانی‌هایی در مورد تشعشعات الکترومغناطیسی ساطع شده از هدفون‌های بی‌سیم وجود داشته است، اما واقعا این ابزار‌ها چقدر خطرناک هستند؟

این روز‌ها نگرانی‌ها در مورد تشعشعات الکترومغناطیسی ساطع شده از هدفون‌های بلوتوثی به ویژه هدفون‌های اپل افزایش یافته است. تشعشعات الکترومغناطیسی که شامل امواج رادیویی، مایکروویو، اشعه ایکس و پرتو‌های گاما می‌شود به تخریب بافت‌های زنده و ایجاد سرطان و سایر بیماری‌های کشنده معروف هستند.

بر اساس گزارش اسکرین رنت، نور خورشید هم انرژی الکترومغناطیسی را ساطع می‌کند، اما نور مرئی تنها بخش کوچکی از طیف الکترومغناطیسی را تشکیل می‌دهد و به طور کلی می‌توان نور مرئی را بی ضرر دانست.


بیشتر بخوانید


اپل نسل اول ایرپاد‌های خود را در سال ۲۰۱۶ معرفی کرد و سپس مدل‌های نسل دوم و سوم را به ترتیب در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ عرضه کرد. انتظار می‌رود این شرکت نسل دوم ایرپاد‌های پرو را در پاییز امسال در کنار آیفون ۱۴ عرضه کند.

نگرانی در مورد میزان تشعشع در گجت‌های الکترونیکی بی‌سیم چیز جدیدی نیست، اما یک مقاله از رویترز این مسئله که هدفون‌های بیسیم می‌توانند عامل ابتلای افراد به سرطان باشند را رد کرده است. بر اساس تحقیقات علمی و مطالعاتی که در این گزارش ذکر شده است، «هیچ مدرک ثابتی» مبنی بر مضر بودن فرکانس‌های رادیویی این هدفون‌ها برای بدن انسان وجود ندارد. به نظر می‌رسد که سطوح فرکانس رادیویی منتشر شده توسط دستگاه‌ها در محدوده‌های تعیین‌شده قرار دارد و به این ترتیب، برای عموم مردم ایمن است.

تشعشعات ایربادز‌ها

این گزارش همچنین توضیح می‌دهد که تمام دستگاه‌های الکترونیکی از جمله تلفن‌های همراه و هدفون‌های بلوتوثی باید نرخ جذب خاص یا به اختصار SAR را در محدوده ۱.۶ وات بر کیلوگرم نگه دارند. تا زمانی که گجت‌ها با سطوح تشعشعات مجا مطابقت داشته باشند، نباید هیچ گونه اثرات نامطلوب سلامتی برای کاربران ایجاد کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
بیایید با منطق خودمون تصمیم بگیریم
اگه به گجت بی سیم با قابلیت اینکه امواج رو از خودش منتشر میکنه روزی 8 ساعت کنار گوشمون باشه آیا بی ضرره؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مرد عنکبوتی
۱۱:۳۳ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
این دانشمندها و محقق ها هم که شب میخوابن صبح از خواب بلند میشن یه حرف کاملا جدید میزنن! آدم نمیدونه کدوم حرفشون رو باور کنه!
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۲:۰۸ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
معمولا کمپانی های بزرگ از هر طریقی سعی می کنند گزارشات و مقالاتی که توی فروشون اثر بزاره و کمش کنه کمرنگ تر کنند و این کارو با اینطور مقالات انجام میدنند کلا فکر کنم وقتی مقالات مثبت در موضوعاتی مثل این قابل اطمینان نیست
Iran (Islamic Republic of)
Hi
۱۲:۳۳ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
ادم باید خودش دنبال حقیقت باشه اندک سوادی داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱
بستگی داره که بودجه تحقیقاتشون چه زمانی و از طرف چه نهادی تأمین بشه. مثل برخی از مسئولین ما که دیدگاه‌ها و موضع‌گیری‌هاشون در مورد یه موضوع مثل برجام با تغییر رئیس جمهور تغییر میکنه...
آخرین اخبار