مصطفی کنار کوهی مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، کارشناسان دامپزشکی در قالب ۴۴ اکیپ ثابت و ۴۲ اکیپ سیار، نظارت بهداشتی بر ذبح دام و عرضه گوشت در استان را از ساعت ۷ الی ۱۴ سازماندهی نمودند.
او می گوید: تعداد ۴۲ دکتر دامپزشک، ۷۶ بازرس بهداشتی و ۲۸ ناظر شرعی نظارت بهداشتی و نظارت شرعی را بر عهده داشتند.
به گفته کنارکوهی در این راستا بالغ بر ۲۲۰۷ رأس لاشه دام ذبح شده مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار گرفت و میزان ۱۰۲ کیلوگرم گوشت و ۲۹۰ کیلوگرم آلایش خوراکی ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: اجرای این طرح در راستای عرضه گوشت بهداشتی و در نتیجه حفظ سلامت شهروندان عزیز صورت گرفت و کارشناسان این اداره کل علاوه بر نظارت بهداشتی، آگاهی و اطلاعات لازم درخصوص نحوه کشتار، مشخصات دام سالم و بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان را در اختیار مردم و هیئتهای عزاداری قرار دادند.