علیرضا قاسمی فرزاد در بیستمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: این واحدها در مسیر فعالیت خود با موانعی مواجه بودند که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی و گره از مشکلاتشان باز شد.
تسهیلات و وثیقه بانکی، کنترل کیفیت فنی کار و رعایت حریم با آلایندهها از مشکلات و موانع این واحدهای تولیدی استان بود.
او گفت: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان به منظور حمایت از بخش تولید، احیای واحدهای راکد و رونق تولید تشکیل میشود.
استاندار همدان با تاکید بر همافزایی بانک و دستگاههای اجرایی در رفع موانع تولید و تسهیل در فعالیت واحدهای تولیدی گفت: بیشک رونق تولید زمینه اشتغالزایی و توسعه اقتصادی استان را به دنبال دارد و باید از تمامی ظرفیتها بهرهگیری کرد.
قاسمی فرزاد گفت: شرکت دانش بنیان در تهیه تجهیزات پزشکی با ۱۵۰ نفر اشتغالزایی در وثیقه برای گرفتن تسهیلات ۶ میلیارد تومانی از بانک مشکل داشت که با مصوبه ستاد تسهیل مقرر شد ۷۰ درصد از محل طرح به عنوان وثیقه مورد پذیرش بانک قرار گیرد.
او گفت: مجموعه تولید کننده تجهیزات پزشکی در ایزولاسیون و سایر مقررات اصول بهداشتی مورد تایید سازمان غذا و دارو بود، اما در رعایت فاصله از مجموعههای دیگر به مشکل برخورد که مقرر شد با نگاه مثبت بررسیهای کارشناسی، تاییدیه صورت گیرد.
به گفته استاندار همدان، مقرر شد که واحدهای تولیدکننده چینی بهداشتی لالجین به منظور کنترل کیفیت محصول به طور تجمیعی از یک کارشناس فنی استفاده کنند تا بر روند مطلوب تولید آنها نظارت کند.
قاسمی فرزاد گفت: همچنین در این نشست مقرر شد به واحد کاسپین کوهدشت نهاوند (تولیدکننده مواد اولیه واحدهای دلستر) در راستای رونق تولید این مجموعه از محل تبصره ۱۸ تسهیلات ۵۰ میلیارد تومانی پرداخت شود.
او گفت:سهمیه تسهیلاتی که در سفر رییس جمهور در اختیار استان قرار گرفته با چشم انداز ایجاد اشتغال با اولویت بخش خصوصی، پرداخت میشود خاطرنشان کرد: در راستای ایجاد اشتغال اختصاص هشت هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۳۳ طرح اقتصادی در سفر رییس جمهور مورد تایید و تصویب قرار گرفته است.
استاندار همدان مبنای اولیه تعهد اشتغال امسال استان را ۲۳ هزار شغل اعلام کرد و گفت: با توجه به دستور و تاکید رییس جمهور در سفر اخیر به استان ایجاد ۴۰ هزار شغل در دستور کار قرار دارد و با ایجاد زمینهها در استان این امر امکان پذیر است.
قاسمی فرزاد گفت:به منظور حمایت از تولیدکنندگان همه بانکها مکلف هستند که سهمی از تسهیلات را به تولیدکنندگان اختصاص دهند چرا که بانکها و مجموعههای دولتی امور سرمایه گذاران را می توانند تسهیل کنند.
او گفت: دولت اراده قوی در راه اندازی و حمایت از واحدهای تولیدی دارد اظهار داشت: فصل الخطاب در انجام امور اجرای قانون است و سرمایه گذار نباید تحت فشار قرار گیرد بلکه کار باید تسهیل شود.
استاندار همدان گفت: با مساعدت اعضای ستاد تسهیل راهکارهای لازم برای گره گشایی از واحدهای یاد شده ارائه شد تا بتوانند بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند.
استان همدان دارای حدود ۲ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی فعال است.