رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه گفت : متاسفانه برخی بدنبال ترسیم چهره‌ای سیاه از نهاد وکالت و وکیل در کشور هستند .

روح الله وکیلی رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه در نشستی که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد گفت : نمایندگان مجلس طی یک سال و نیم گذشته چندین طرح و لایحه را علیه کانون‌های وکلا تصویب کرده اند.

وی از طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار به عنوان یکی از این طرح‌ها یاد کرد و ادامه داد: طبق قانون در آزمون‌های وکالت ملاک کسب نمره قبولی است، اما پس از تصویب این طرح در مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده که منظور از نمره، تراز است که این مسئله خیل تحصیلکردگان بی سواد را راهی بازار کار می‌کند.

رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه تصریح کرد: قانونی که در مجلس تصویب شده، باید در مجلس هم تفسیر شود، نه اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را تفسیر کند.

وی یادآورشد: علیرغم اینکه کانون‌های وکالت یک نهاد خصوصی هستند که خدمات عام المنعفه زیادی به صورت رایگان به مردم مستمند ارائه می‌دهند، بدون اینکه هیچ بودجه‌ای از دولت بگیرند و حتی کمک کننده به دولت هم هستند، با اینحال می‌بینیم که عده‌ای این نهاد را تحت فشار قرار می‌دهند.

وکیلی اضافه کرد: در کانون‌های وکلا، کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون معاضدت فعالیت می‌کند که وظیفه آن قرار دادن وکیل رایگان برای افرادی بی بضاعتی است که پرونده‌های قضایی برای آن‌ها شکل گرفته و ما آن‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

وی تاکید کرد: همچنین برای اینکه بتوانیم سطح اطلاعات حقوقی مردم را بالا ببریم و به آن‌ها کمک کنیم، دو خط تلفنی را در این کانون راه اندازی کرده ایم تا مردم از طریق آن بتوانند مشاوره‌های حقوقی رایگان دریافت کنند.

رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه اضافه کرد: بعلاوه، یکی از برنامه‌هایی که ما در این کانون آن را اجرا می‌کنیم، ارائه مشاوره‌های رایگان حقوقی به زندانیان استان است که بصورت مستمر درحال برگزاری است.

وی از برنامه ریزی برای بالا بردن سطح آگاهی حقوقی مردم کرمانشاه خبرداد و گفت: در این راستا، با صداوسیمای استان رایزنی‌هایی داشته ایم و قرار است در قالب برنامه‌هایی آموزش‌های حقوقی را به مردم داشته باشیم.

برخی بدنبال ترسیم چهره‌ای سیاه از نهاد وکالت و وکیل در کشور هستند

این مسئول در ادامه با گرامیداشت روز خبرنگار، به تقارن این روز با عاشورای حسینی در سالجاری اشاره کرد و گفت: اینکه امروزه نهضت عاشورا به یک فرهنگ تبدیل شده، به این دلیل است که بعد از شهادت امام حسین (ع) و یارانش، حضرت زینب کبری (س) خبرنگار این واقعه شد و مظلومیت خاندان رسول اکرم (ص) را به روایت کشید.

رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه اضافه کرد: حضرت زینب (س)، پرچمدار نهضت امام حسین (ع) در بیان مظلومیت ایشان و یارانشان بود و این بیرق اکنون به دست خبرنگاران افتاده و می‌توانند ادامه دهنده این راه باشند.

وی با بیان اینکه امروز وظیفه خبرنگاران آگاهی بخشیدن است و باید بیرق آگاهی بخشیدن به مردم را در عمل به اهتزاز در بیاورند، افزود: خبرنگاران طلایه داران جبهه آگاهی بخشی و چشم بینا و زبان گویای مردمی هستند که توان ایستادن و بیان گفتن را ندارند.

وکیلی خاطرنشان کرد: هرگونه رشد، پیشرفت، بهروزی و آرامش ریشه در قلم دارد، قلمی که می‌تواند هم بیافریند و هم تخریب کند، هم بسازد و هم اینکه بسوزاند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.