فرماندار مشهد گفت: دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد ۵۷ هزار اشتغال پایدار در این شهرستان متعهد شده و در این خصوص باید برنامه ریزی کنند.

محسن داوری فرماندار مشهد گفت: دستیابی به این هدف با وجود ۵۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال، قابل تحقق است لذا دستگاه‌های اجرایی باید تلاش کنند این تسهیلات را در زمان مقرر برای اشتغال آفرینی جذب کنند.

وی گفت: همه دستگاه‌ها ظرفیت خود را برای جذب تسهیلات پای کار بیاورند و از الان باید برنامه ریزی کنند، حتی دستگاه‌هایی که مسؤلیت مستقیم برای اشتغال ندارند به کمک دستگاه‌های مسوول بیایند.

فرماندار مشهد با اشاره به در پیش بودن هفته دولت افزود: در مدت ۲ هفته اعلام شده، دستاورد‌های نظام را به مردم عرصه نمایید البته باید دستگاه‌ها پروژه‌های قابل افتتاح را ابتدا در سامانه‌های ذکر شده ثبت کنند.

داوری گفت: حضور مردم در راهپیمایی اربعین حسینی امسال براساس پیش بینی‌ها بالا خواهد بود لذا جمعیت زیادی از مشهد به کربلا مشرف خواهند شد و باید مدیران دستگاه‌های شهرستانی برای ارائه خدمات پیش قدم و فعال شوند.

وی به همزمانی دهه آخر صفر با تعطیلات فصل تابستان و ابتدای مهرماه اشاره کرد و گفت: به دلیل این همزمانی و دیگر موارد، امسال سفر هموطنان به مشهد در ایام وفات پیامبر (ص) و شهادت امام رضا (ع) بسیار زیاد خواهد بود و لازم است از هم اکنون همه دستگاه‌های خدمت رسان در شهرستان برای میزبانی شایسته از زائران دهه آخر صفر مشهد برنامه ریزی کرده و آماده شوند.

مشاورین املاک در روستا‌های بخش مرکزی پنج برابر نانوایی‌ها هستند

بخشدار مرکزی مشهد نیز در تشریح مشکلات این بخش گفت: در حالی که تعداد نانوایی‌های این بخش ۲۴۱ باب است، شمار بنگاه ه‌های معاملات املاک در این حوزه هزار و ۱۵۰ مورد است یعنی تعداد مشاورین املاک در روستا‌های بخش مرکزی پنج برابر نانوایی‌های این بخش است.

محسن بخشی افزود: وجود این تعداد مشاور املاک نشان دهنده رونق کسب و کار این صنف است و البته این فعالیت ها، گسترش ساخت و ساز‌های غیرمجاز، ایجاد پاتوق‌ها و سکونتگاه‌های غیررسمی و مساله اتباع خارجی را در پی دارد و متاسفانه هیچ نهادی، متولی نظارت بر این مجموعه‌ها و بنگاه‌های املاک نیست.

وی گفت: روستا‌های بخش مرکزی ۲۴۱ نانوایی دارند که ۴۰ درصد آن‌ها آرد نیمه یارانه‌ای و بقیه آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند در مجموع ماهانه ۴۸ هزار کیسه آرد سهمیه خبازی‌های این بخش است که رقم قابل توجهی است.

بخشدار مرکزی مشهد اضافه کرد: توزیع آرد نانوایی‌ها براساس جمعیت مناطق طبق سرشماری‌های رسمی تخصیص می‌یابد، اما جمعیت اتباع خارجی، ساکنان باغ ویلا‌ها در پایان هفته و گردشگران میلیونی مشهد در فرایند تامین آرد روستا‌های بخش مرکزی لحاظ نشده و این جمعیت در هیچ آماری وارد نشده اند بنابراین مقرر شد جمعیت روستا‌های بخش مرکزی طبق آمار خانه‌های بهداشت برآورد شده و سهمیه آرد بر این اساس تامین گردد.

بخشی با بیان اینکه ۸۵ درصد نانوایی‌های شهرستان مشهد به سامانه جدید کارتخوان‌های فروش متصل شده اند افزود: در حال حاضر ۷۵ درصد نانوایی‌های بخش مرکزی به سامانه‌های کارت خوان جدید وصل شده است.

وی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای احداث ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری در شهرستان بویژه بخش مرکزی تامین شده افزود: متاسفانه آنتن دهی تلفن همراه در دهستان‌های کارده و درزاب بخش مرکزی با مشکل مواجه است.

بخشدار مرکزی مشهد گفت: ۱۷۱ کیلومتر از راه‌های بخش مرکزی مشهد خاکی است و آسفالت این محور‌ها مطالبه عمومی مردم است.

بخشی گفت: طی چهار ماه اخیر، حفر و کف شکنی ۶ حلقه چاه و احداث ۹۵۰ متر شبکه آبرسانی در این خصوص در بخش مرکزی اجرا شده است با این حال ۳۲ روستا در این بخش هنوز با تانکر آبرسانی می‌شود.

وی افزود: به همت بنیاد مسکن ۵۰ هزار مترمکعب از معابر روستایی این بخش آسفالت شده است، اما هنوز از ۷۵ روستایی که باید طرح هادی آن‌ها بازنگری شود فقط طرح هادی ۱۵ روستا بازنگری شده است.

شهرستان مشهد با سه شهر مشهد، رضویه و مُلک آباد، ۴۰۰ روستا و آبادی و حدود چهار میلیون نفر جمعیت دارد که ۳.۵ میلیون نفر از این جمعیت در کلانشهر مشهد سکونت دارند.

در مجموع حدود ۱.۳ میلیون حاشیه نشین در ۱۲۸ روستای حریم مشهد و بافت‌های شهری نامتقارن و در هم تنیده عمدتا در با بافت روستا‌های بخش مرکزی مشهد زندگی می‌کنند. شمار روستا‌های بخش مرکزی حدود ۳۰۰ آبادی با دستکم ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.