محمد فرخ زاده در جلسهای بررسی آخرین وضعیت تفرجگاه تنگ براق شهرستان اقلید گفت: تبدیل روستاهای گردشگری تنگ براق به عنوان روستاهای هدف گردشگری الگو باید با تامین زیر ساختها و ساماندهی ارائه خدمات دارای مجوز و با کیفیت رقم بخورد.
او گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان باید برای ساماندهی این منطقه گردشگری ابتکار عمل را در دست بگیرد و سایر دستگاهها نیز باید با همفکری و همراهی به این عرصه ورود کرده و مشکلات پیش رو را رفع کنند.
فرخزاده گفت: دهیاری نیز با توجه به جایگاه قانونی که دارد میتواند از محل درآمد این منطقه گردشگری در جهت توسعه و آبادانی این تفرجگاه و روستاهای مجاور اقدام کند و آبادانی و عمران بیشتر توسعه این منطقه را به دنبال خواهد داشت.
او گفت: برای پذیرش گردشگران باید مکانهای اقامتی در تنگ براق طراحی و احداث شود و این کار نیازمند تدابیر جدی است.
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس گفت: تنگ براق متعلق به یک روستا، بخش یا شهرستان نیست بلکه در حوزه سرمایهگذاری و اشتغال و معرفی به عنوان جاذبه گردشگری متعلق به کل استان فارس و کشور است و افراد بومی در صورت مشارکت حداکثری میتوانند سهم بهره برداری خود را افزایش دهند.
فرخ زاده، ضمن تاکید بر لزوم صیانت از منابع آب چشمه این منطقه افزود: اختیارات این تفرجگاه باید به متولی واگذار شود و دخالتی خارج از چهارچوب توافق شده صورت نگیرد تا سرمایه گذار و بهره بردار بتواند با خیال آسوده پروتکلها را رعایت کرده و خدمات گردشگری و اقامتی مناسب ارایه دهند.
او گفت: یکی از مواردی که در تنگ براق باید مورد توجه قرار گیرد، تعطیلی مکانهای بدون مجوز و خدمات غیر استاندارد است که باعث آلودگی زیست محیطی و سایر نارضایتیها شده است.
معاون استاندار فارس گفت: مراکز اقداماتی و خدماتی در این محور گردشگری باید دارای مجوز و برخوردار از استاندارهای لازم باشند.
فرخ زاده گفت: میکوشیم تا با رفع آسیبها و ساماندهی برخی از خدمات، تنگ براق و روستای آنرا جزو روستاهای هدف گردشگری الگو تعریف کنیم تا بتوان از اعتبارات هدف گردشگری برای تامین زیرساختهای آن بهره ببرد.